Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA LEGENDA

Svjetski i europski prvak: Hrvatska nema šanse, a Modrić nije najbolji igrač na SP-u

Dalić i Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
13.07.2018.
u 15:33

- Tricolori će iskoristiti umor vatrenih. Hrvatska je igrala cijelu jednu utakmicu više od Francuza, a kada igrate protiv fizički moćne reprezentacije kakva je Francuska

Patrick Viera, bivši nogometaš koji je s Francuskom osvojio Svjetsko i Europsko prvenstvo, najavio je nedjeljni finale SP-a s Hrvatskom.

- Tricolori će iskoristiti umor vatrenih. Hrvatska je igrala cijelu jednu utakmicu više od Francuza, a kada igrate protiv fizički moćne reprezentacije kakva je Francuska  onda imate male šanse za pobjedu - najavio je Viera, a slične izjave stizale su iz tabora Engleske uoči polufinala.

 >> Pogledajte Večernji pressing s hrvatskim igračima

Luka Modrić je za mnoge prvi favorit za Zlatnu loptu, no Viera se ne slaže s takvim razmišljanjima.

- Ne znam je li N'Golo Kante najbolji na svijetu, ali je zasigurno najbolji veznjak na ovom SP-u. Čudesan je, ne postoji mnogo igrača poput njega. Mnogi kažu da je upravo on ključ ove momčadi - rekao je Viera koji je uvjeren da će Francuzi postati novi prvaci svijeta.

Dalić i Modrić
1/22

Komentara 35

PU
Pukovnik
15:48 13.07.2018.

U Finalu igra Hrvatska protiv selekcije Afrike. Naravno da će Patrick izabrati brata iz Konga kao najboljeg igrača. U Hrvata su samo dresovi crni a sve drugo je “Made in Croatia”.

PA
Pajkoslava2
15:49 13.07.2018.

Who the f..k is Patrick Viera?😤

SP
Spigoletti
16:35 13.07.2018.

Molim vas u nedelju ako jedete francusku salatu ,onda sjecite ih u kockice 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije