Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drakonske kazne

Suspendirani na šest godina zbog premlaćivanja suca na utakmici!

Tramvaj
Foto: arhiva VL
1/2
24.11.2012.
u 11:07

Trojica nogometaša u Argentini na šest su godina izbačeni iz nogometa zbog premlaćivanja suca na utakmici, a četvorica su dobila godinu dana kazne.

Leandro Schiavi, mlađi brat puno poznatijeg Rolanda koji igra za Boca Juniorse, na šest je godina izbačen iz nogometa nakon što je sudjelovao u premlaćivanju suca Darija Funesa u utakmici između Club Jorge Newberyja i Huracana.

Nad Schiavinim potezom, udaranjem suca nogom u glavu dok je ovaj ležao na zemlji, zgrozila se cijela Argentina. Osim njega, šestogodišnje kazne dobila su još dvojica igrača, a četvorica sudionika sramotnog incidenta na hlađenju će biti godinu dana. A sve je počelo kad je sudac Funes Schiaviju pokazao drugi žuti karton nakon čega su na njega nasrnuli on i suigrači.

Komentara 1

Avatar jebb
jebb
12:23 24.11.2012.

Kakve su to "drakonske" kazne? Trebalo ih je izbaciti iz nogometa dozivotno, i zatvoriti 10-ak godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije