Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otputovao s dinamovcima

Šuker: Moguće je i da izbace Hrvatsku s Europskog prvenstva

Davor Šuker
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
21.07.2015.
u 12:06

– Očekujem da disciplinci kažu svoje – dodao je Šuker

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, jutros je s Dinamovom momčadi otputovao u Luksemburg gdje hrvatskog prvaka očekuje uzvrat s Folom Esch.

No, ono što zasigurno najviše zanima čelnog čovjeka hrvatskog nogometa jest kakvu će kaznu Uefa odrediti Hrvatskoj nakon svastike na Poljudu.

– Očekujem da disciplinci kažu svoje – odgovorio je Šuker za N1 televiziju na pitanje što očekuje od disciplinske komisije Uefe te dodao kako je moguće i da nas izbace s Europskog prvenstva.

>>Jovanović: Hrvatska treba biti strogo kažnjena, ali ne izbacivanjem s Eura!

Komentara 115

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:38 21.07.2015.

Željko Jovanović, Zoran Stevanović, Rajko Ostojić, Vesna Pusić, Zoran Milanović, Ivo Josipović i komšije iz Beograda mogu likovati. Uspjeli su ugroziti hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Ako "Regija" (čitaj Srbija) ne ide na natjecanje, pa što bi išla Hrvatska.

Avatar kravata
kravata
12:42 21.07.2015.

Izbaceni ili ne ali pitanje ko, ko je i zasto dao naredio platio crtao nije odgovoreno???

RA
RafaelBoban1970
13:01 21.07.2015.

Kaj ste na Sukera navaili , nije li kriva za svastiku crvena komunisticka banda sa Jovanovicem i Ostojicem na celu ? DA li su kukasti kriz crtali domoljubi i navijaci koji vole svoju repku ili oni koji joj zele najgore `?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije