Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJERALI SU

Stravične scene na ulicama Italije: Poginuo mladić (22), više ozlijeđenih u slavlju

Euro 2020 - Final - Fans gather for Italy v England
FLAVIO LO SCALZO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
12.07.2021.
u 15:32

Lokalna policija objavila je kako je 22-godišnjak poginuo u prometnoj nesreći u mjestu Caltagirone žureći se na proslavu naslova u središtu mjesta

Jedna osoba poginula je na Siciliji tijekom proslave talijanskog naslova europskog nogometnog prvaka nakon pobjede u finalu protiv Engleske u nedjelju navečer. Lokalna policija objavila je kako je 22-godišnjak poginuo u prometnoj nesreći u mjestu Caltagirone žureći se na proslavu naslova u središtu mjesta.

Uznemirujući video: Nesreće u proslavi naslova prvaka 

U proslavi u Milanu 15 je osoba ozlijeđeno, od toga troje teže tijekom neobuzdanog slavlja. Jedna je osoba ostala bez tri prsta nakon što joj je petarda eksplodirala u ruci.

Na jugu Italije u Foggiji policija pretpostavlja kako je egzekutor iskoristio gužvu na ulicama uzrokovanu velikim uspjehom kako bi obavio smaknuće ustrijelivši svoju žrtvu prije no što je pobjegao na motociklu. Prema napisima talijanskih medija, žrtvina šestogodišnja nećakinja također je stradala prilikom smaknuća te se nalazi u "teškom stanju".

Talijani slave naslov prvaka:

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:10 12.07.2021.

Englezi na aparatima

KP
Karlovacko pivo
16:59 12.07.2021.

Drago mi je zbog Talijana sto su pobijedili ali ta slavlja u nogometu polako prelaze sve granice .i nasi su tenisaci u paru osvojili Wimbledon sto talijani nikad nece osvojiti pa se jedva u nekim novinama ili vijestima cuje za to

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
16:49 12.07.2021.

Moram reći, Hrvati su i u slavlju ujedinjeni i pametni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije