Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBACIO LOPTICU

Prozvana engleska zvijezda odgovorila na kritike: Ja sam htio pucati penal!

Euro 2020 - Final - Italy v England
Andy Rain/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.07.2021.
u 14:40

"Ako si Sterling ili Grealish, ne možeš samo sjediti i gledati kako mladi dečko izvodi jedanaesterac prije tebe. Imaju puno više iskustva, Sterling je osvajao trofeje"

Nekadašnji kapetan Manchester Uniteda Roy Keane izjavio je da 19-godišnji engleski reprezentativac Bukayo Saka nije smio biti izvođać zadnjeg jedanaesterca u finalu Europskog prvenstva u kojem je Italija na Wembleyu svladala domaćine i osvojila trofej.

Sakin udarac je obranio talijanski vratar Gianluigi Donnarumma i tako donio naslov svojoj reprezentaciji. Prethodno je talijanski čuvar mreže obranio i udarac Jadona Sancha, a Marcus Rashford je pogodio vratnicu.

Keane smatra da su iskusniji igrači trebali preuzeti odgovornost izvođača. 

"Ako si Sterling ili Grealish, ne možeš samo sjediti i gledati kako mladi dečko izvodi jedanaesterac prije tebe. Imaju puno više iskustva, Sterling je osvajao trofeje, morali su izaći pred klinca i preuzeti odgovornost", izjavio je za britanski ITV nekadašnji irski reprezentativac, a onda je dobio i odgovor jednog od prozvanih igrača:

- Rekao sam da želim izvesti jedanaesterac! Izbornik je tijekom turnira donosio brojne dobre odluke, a radio je to i sinoć. Ali ne mogu dopustiti da ljudi govore kako nisam htio izvesti penal, a rekao sam da želim - napisao je Grealish na Twitteru.

 

 

- Pripremali smo se za to najbolje što smo mogli i to je moja odgovornost. Ja sam birao igrače koji će pucati - rekao je Southgate.

Pogledajte slavlje Talijana:

Ključne riječi

Komentara 6

PS
popevke sAm slagal
15:16 12.07.2021.

Ovi umišljeni Englezi se sada međusobno svađaju potpuno nesvjesni da im je finale poklonjeno. Baš mi je drago da su tim prevarantima ovi tamnoputi "Englezi" promašili jedanaesterce. Prvo su tjerali sve da za njih kleče, a sada ih linčuju. Ha,ha,ha...

DO
Domumom
15:26 12.07.2021.

Engleski gubitnici pokrenite peticiju da se titula oduzme talijanima, jer po svim planovima uefe, fife, sudaca, engleza kao organizatira morali su da budu nogometni prvaci. Pokrijte se po ušima i zašutite.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:37 12.07.2021.

Pa vi klečite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije