Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZAK U RING

Meksikanci su Hrgoviću pustili Thompsonovu pjesmu, ali je bio jedan problem

Hrgović Thompson
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
25.08.2019.
u 11:55

- Svirala je pjesma Geni kameni, ali se slabo čula - rekao je Hrgović za Večernji list.

Filipu Hrgoviću na meču protiv Marija Heredije pustili su pjesmu "Geni kameni" Marka Petkovića Thompsona iako su gledatelji u prijenosu teško mogli čuti.

- Svirala je pjesma Geni kameni, ali se slabo čula - rekao je Hrgović za Večernji list.

Inače, u prethodnom meču protiv Amerikanca Gregoryja Corbina u Washingtonu Hrgoviću nisu htjeli pustiti pjesmu uz koju ulazi u ring.

- Naglasio sam organizatorima da želim svoju glazbu. I, da, baš me naljutilo što pjesma nije puštena - rekao je tada Hrgović i dodao:

- Već sam razgovarao sa svojim promotorom i rekao mu da se takvo što više ne smije ponoviti. Žao mi je što se jedna tako lijepa hrvatska pjesma nije orila dvoranom. Ako treba, drugi puta ćemo dovesti samoga Thompsona, drugi puta nas neće moći zeznuti.

Hrgovićev pritisak je upalio, no organizatori će drugi put morati pojačati zvučnike.

>> Pogledajte Thompsonov nastup na meču Hrgovića

Ključne riječi

Komentara 138

VH
volim.hrvatsku
12:13 25.08.2019.

Nikako ne mogu razumijeti da se neki HRVATI NE VESELE Filipovoj pobijedi... Ako su HRVATI.... Mozda su “KOMSIJE” na nasim portalima ili potomci traktorista....

Avatar ajeto
ajeto
13:25 25.08.2019.

Slušajte srpski dobrovoljci ,bandom četnici. stići će vas pravda i u Srbiji.

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
12:16 25.08.2019.

Bravo Filipe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije