Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINANTNI HRVAT

Evo što strani mediji pišu o Hrgoviću, predviđaju mu velike stvari!

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
25.08.2019.
u 10:13

"Još jedan Hrgovićev nokaut koji je ovaj put meč završio u trećoj rundi. Nema sumnje - on je moćan", navodi Sky Sports.

Devet mečeva, devet pobjeda i sedam nokauta. To je učinak našeg boksača Filipa Hrgovića u profesionalnoj karijeri. Hrgović je danas u Meksiku nokautirao domaćeg borca Marija Herediju, a evo što strani mediji pišu o tome.

"Još jedan Hrgovićev nokaut koji je ovaj put meč završio u trećoj rundi. Nema sumnje - on je moćan", navodi Sky Sports.

Našeg borca hvali i boksački portal BoxingScene.com.

"Hrgović se brzo razvija i mogao bi se umiješati u borbu za najboljeg teškaša, možda već početkom 2021. godine", stoji u tekstu.

O Hrvatu se piše i u Meksiku.

"Filip Hrgović je u dinamičnoj borbi svladao Herediju nokautom u trećoj rundi. Zadao mu je nekoliko jakih udaraca u glavu nakon čega je sudac morao prekinuti meč", navodi Expreso i dodaje:

"Hrvat, koji je mentalno jako snažan, je bio vrlo strpljiv s napadima boksača iz Ciudad Juáreza koji nije imao nikakvu strategiju i na kraju se srušio pored užadi."

O Hrgovićevoj pobjedi izvijestili su i susjedi.

"Hrgović u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nema nijedan poraz i na dobrom je putu da jednog dana dobije priliku boksati za titulu najboljeg teškaša svijeta", navodi portal Klix iz Bosne i Hercegovine.

>> Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u


 
Ključne riječi

Komentara 13

AU
austrougarskigeneral
10:53 25.08.2019.

bravo kralju.

VH
volim.hrvatsku
12:10 25.08.2019.

Citam danas komentare .... i razmisljam , KAKVI SU TO HRVATI KOJI SE NE VESELE POBIJEDI FILIPA HRGOVICA... ako su HRVATI ??! , ako jesu to je nacionalna tragedija.... Jadna im majka ...

PR
prajdali100
11:27 25.08.2019.

Bravo " mali" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije