Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATALANTA - BAYER

Stanišić ili Pašalić? Večeras će se jedan Hrvat okititi europskim naslovom

Serie A - Atalanta v Empoli
Daniele Mascolo/REUTERS
22.05.2024.
u 07:00

– Bit će ovo povijesni događaj. Za momčadi kao što je naša to je doista nevjerojatno, ali je dobar predznak za sve. Za nas je to povijesni uspjeh – rekao je trener Atalante Gian Piero Gasperini.

Ova sezona u znaku je Bayera, osim što je njemački klub osvojio Bundesligu, večeras igra finale Europske lige, a u nedjelju i finale njemačkog kupa. Sve miriše na tri titule, sve je nadohvat ruke, izborena i je i Liga prvaka, ali prvo EL.

U finalu u Dublinu čeka ga Atalanta (Arena Sport 1, 21 sat), talijanska momčad koja se po Transfermarktu procjenjuje na 349,6 milijuna eura. U Atalanti igra i hrvatski reprezentativac Mario Pašalić, a klub lovi svoj prvi trofej još od 1963. godine.

Bayerova vrijednost procjenjuje se pak na 594,55 milijuna eura, a u redovima mu je drugi vatreni, Josip Stanišić.

– Bit će ovo povijesni događaj. Za momčadi kao što je naša to je doista nevjerojatno, ali je dobar predznak za sve. Za nas je to povijesni uspjeh – rekao je trener Atalante Gian Piero Gasperini.

Njegov kolega na suparničkoj klub Xabi Alonso ove je sezone hit-trener, već ima naslov pa u sve ulazi opuštenije, ali i u ulozi favorita.

– Igrat ćemo dva finala u tjedan dana. Još uvijek imamo priliku osvojiti tri naslova, a moji dečki zaslužuju sva tri.

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije