Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu lako

Srbi prvociraju Mihajlovića: "Još uvijek se krije od novinara"

siniša mihajlović
Marko Lukunić/PIXSELL
24.03.2013.
u 16:24

- Slažem se s mišljenjem kako si nismo smjeli dozvoliti da izgubimo na onakav način u Zagrebu

Izbornik Srbije Siniša Mihajlović ni dva dana nakon poraza od Hrvatske nije se pojavio pred srpskim novinarima. Naravno, njihovi mediji to su dočekali s negodovanjem i kritikama. Tako Kurir donosi naslov \"Tole (predsjednik Saveza Tomisla Karadžić) i Miha i dalje se kriju od novinara\", dok Blic ima naslov \"Karadžić šuti, Mihajlović gleda brazilski nogomet\".

Nitko nije oduševljen što se dvojica najtraženijih nisu pojavili na konferenciji za novinare, na koju su poslani Tošić i Biševac.

- Slažem se s mišljenjem kako si nismo smjeli dozvoliti da izgubimo na onakav način u Zagrebu. Pričali smo dosta o utakmici protiv Hrvatske i pričat ćemo još dugo, bez obzira što moramo misliti i o Škotskoj... Jednostavno, prevelik dojam je sve ostavilo na nas. Pogodio nas je razvoj događaja na terenu jer takve utakmice odlučuju najsitniji detalji. Ne možeš blistati i raditi čuda kad je toliko važnost. Trebali smo držati 0:0 koliko je god moguće. U drugom smo dijelu preuzeli igru jer se Hrvatska povukla. Baš ostaje velika žal što smo tako izgubili - rekao je Tošić, a prenose srbijanski mediji.

>>>Srpski trener u Maksimiru razbio klupu, a vratar Stojković glavu

Komentara 4

AM
amaravic
18:59 24.03.2013.

kakav neracionalan stav o načinu na koji su izgubili. 50 minuta nisu stvorili ništa. a do tada su primili 2 gola, jedan nam je poništen i izgledna akcija prkinuta. opreza radi smo se povukli i sad kukaju.

ZE
zeljkonl1
19:29 24.03.2013.

Cinjenica je da je Hrvatska bolja repka.A cinjenica je i da je Mihajlovic svojim izborom igraca olaksao posao Hrvatskoj.Uz duzno postovanje hrvatskoj repki,koja jeste bolja,ali Srbi se ljute sto nisu pokazali ono sto znaju,pa makar i izgubili.U tome je sustina.I za to je odgovoran Mihajlovic...Igrati sa tri igraca koji su rezerve u svom timu....je eksperiment.Zato mi je zao i gledalaca na Maksimiru jer su ocekivali i vise od pobede svog tima...spektakl,igru...

KA
karambita
21:55 24.03.2013.

Hrvatska za 90 minuta nije izvela ni jednu jedinu akciju za davanje gola. To je gola cinjenica, svi smo to vidjeli na TV. Da nisu Srbi pogrijesili dva puta, ostalo bi nerjeseno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije