Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu lako
Povratak na članak

Srbi prvociraju Mihajlovića: "Još uvijek se krije od novinara"

- Slažem se s mišljenjem kako si nismo smjeli dozvoliti da izgubimo na onakav način u Zagrebu

Komentari 4

AM
amaravic
18:59 24.03.2013.

kakav neracionalan stav o načinu na koji su izgubili. 50 minuta nisu stvorili ništa. a do tada su primili 2 gola, jedan nam je poništen i izgledna akcija prkinuta. opreza radi smo se povukli i sad kukaju.

VL
ZE
zeljkonl1
19:29 24.03.2013.

Cinjenica je da je Hrvatska bolja repka.A cinjenica je i da je Mihajlovic svojim izborom igraca olaksao posao Hrvatskoj.Uz duzno postovanje hrvatskoj repki,koja jeste bolja,ali Srbi se ljute sto nisu pokazali ono sto znaju,pa makar i izgubili.U tome je sustina.I za to je odgovoran Mihajlovic...Igrati sa tri igraca koji su rezerve u svom timu....je eksperiment.Zato mi je zao i gledalaca na Maksimiru jer su ocekivali i vise od pobede svog tima...spektakl,igru...

VL
KA
karambita
21:55 24.03.2013.

Hrvatska za 90 minuta nije izvela ni jednu jedinu akciju za davanje gola. To je gola cinjenica, svi smo to vidjeli na TV. Da nisu Srbi pogrijesili dva puta, ostalo bi nerjeseno.

VL
Avatar babas
babas
09:18 25.03.2013.

Mislim da je Mihajlović odlično postavio igru Srbije,bar što se tiče destrukcije igre. O izboru igrača ne bih govorio,ali mislim da je trebao igrati kvalifikacije i sa starijim igračima poput Krasića. Srbi su svoje šanse propustili ranije,teško se u Zagrebuebu vaditi. Srbima jako teško pada poraz od Hrvata,iako je to bilo realno i očekivati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.