Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE SP-A SUDI ENGLEZ WEBB

Španjolci nezadovoljni odlukom o sucu finala

Howard Webb
AFP
08.07.2010.
u 19:53

Engleski sudac Howard Webb sudit će finale Svjetskog prvenstva u JAR-u između Španjolske i Nizozemske.

Tako je odlučila sudačka komisija Fife koja je ocijenila kako je posao u susretima Švicarska - Španjolska i Brazil - Čile bio vrlo dobar te da je najbolji izbor za najvažniji susret prvenstva.

Webbu će, kao i dosad, asistirati Darren Cann i Michael Mullarkey te su prva engleska trojka koja sudi finale SP-a nakon Jacka Taylora i pomoćnika 1974. godine.

Španjolci nisu zadovoljni izborom jer je 38-godišnji Englez sudio njihov prvi nastup u JAR-u, ali je Webb pokazao da se dobro snalazi u susretima visoke važnosti.

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
23:25 08.07.2010.

Spanjolci su u pravu. Englezi i Nizozemci su kao guzica i kosulja. Pogledajte samo sto nam NL radi za prijem u EU, a SVE po naredbi GB. Kad Englezima nesto treba u Europi , oni ne rade direktno nego salju Nizozemce, vecinom protestante kao i oni.

AC
actros
22:56 10.07.2010.

pa zato jer smo 2008 carovali austrijom,a tvoji???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije