Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ODLUKA

Službeno: HNS odlučio gdje se igra utakmica protiv Turske. Navijači će biti oduševljeni

Split: Andrej Kramarić zabio za vodstvo Hrvatske na Poljudu
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/13
07.06.2023.
u 16:33

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza održao je u Osijeku 13. redovnu sjednicu na kojoj su donesene brojne odluke vezane za natjecanja u sljedećoj natjecateljskoj godini, kao i odluka o domaćinstvu utakmice Hrvatska - Turska

Izvršni odbor donio je odluku da će utakmica Europskih kvalifikacija za EURO 2024. između Hrvatske i Turske, zakazana za 12. listopada ove godine, biti odigrana na stadionu Opus Arena u Osijeku. Domaćinstvo će formalno biti potvrđeno kada završi Uefina inspekcija stadiona te Opus Arena dobije dozvolu Uefe za odigravanje međunarodnih utakmica. Bit će to prva utakmica Vatrenih u novom domu Nogometnog kluba Osijek, objavljeno je na web stranici HNS-a

IO je također donio odluku o cijenama ulaznica za utakmicu protiv Latvije koja će biti odigrana u rujnu u Rijeci:

Cijene ulaznica u pretprodaji, sve do dan prije utakmice:
Zapad sredina: 30 €
Zapad: 25 €
Istok sredina: 20 €
Istok: 15 €
Sjever/Jug: 12 €

Cijene ulaznica na dan utakmice:
Zapad sredina: 33 €
Zapad: 27 €
Istok sredina: 23 €
Istok: 20 €
Sjever/Jug: 13 €

GALERIJA Prekrasni kadrovi s osječkog Pampasa: Naljepši stadion u HR dobio je travnjak

Split: Andrej Kramarić zabio za vodstvo Hrvatske na Poljudu
1/7

Izvršni odbor usvojio je izvješće o postupku licenciranja za natjecateljsku godinu 2023./24. te propozicije natjecanja za SuperSport HNL, SuperSport Prvu NL, Drugu NL i SuperSport Hrvatski nogometni kup.

Također, IO je donio odluku o izmjeni Odluke o sustavu stalnih natjecanja, na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a. Pritom je odlučeno kako će finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrano u formatu na dvije utakmice, dok će se u svim fazama natjecanja do finala igrati po jedna utakmica. Također, donesena je odluka kako je povratak doigravanja između devetoplasirane momčadi SuperSport HNL-a i drugoplasirane momčadi SuperSport Prve NL odgođen barem do sezone 2026./27.

VEZANI ČLANCI:

Usvojeni su i Pravilnik o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o radu Arbitražnog suda HNS-a, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o nogometnim natjecanjima te Pravilnik o izmjenama Pravilnika o suradnji klubova.

Komentara 4

Avatar sniper
sniper
18:25 07.06.2023.

zanima me može li se već kupiti ili rezervirati karta za prvu narednu utakmicu reprezentacije koja će se igrati na Poljudu? To ne želim propustiti, bit će spektakl!

Avatar Asterix
Asterix
17:40 07.06.2023.

Logično.

HR
Hrvatska91
18:34 07.06.2023.

Bravo Osijek al Ipak je trebala biti Rujevica tamo su odlični navijači koji vole sve Hrvatsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije