Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ

Nogometaš poznatog kluba ubio 15-godišnjaka u tučnjavi na travnjaku. Nalazi se u istražnom zatvoru

Michael Baucher / Panoramic / Bestimage
31.05.2023.
u 18:36

Još uvijek se istražuje kako je doišlo do smrtnog ishoda poslije makljaže na međunarodnom turniru

Poznati francuski portal RMC Sport javlja kako je policija potvrdila tragičnu vijest da je 15-godišnjeg mladića iz Berlina preminuo u sveopćoj makljaži na travnjaku nakon što ga je teško ozlijedio mladi nogometaš Metza na međunarodnome turniru koji se održavao Frankfurtu.

- Nakon tučnjave u nedjelju, 15-godišnji dječak preminuo je u bolnici od teških ozljeda mozga. Radi rasvjetljavanja okolnosti idućih dana bit će obavljena obdukcija - javila je njemačka policija. 

- 16-godišnjak za kojeg se sumnja da je zadao smrtonosne udarce još uvijek se nalazi u istražnom zatvoru - priopćila je frankfurtska policija koja nastavlja istragu o tragičnom događaju.

Osumnjičenik je član omladinske akademije kultnog francuskog kluba FC Metz. Turnir na kojem su sudjelovala ova dvojica mladića okupio je ekipe iz 16 različitih zemalja, od kojih su većina bile europske momčadi. 

- Preminuli tinejdžer, koji je na turniru igrao za njemačku momčad JFC Berlin, a na spomenutoj je utakmici sjedio na tribinama kao navijač, do sada je umjetno održavan na životu kako bi mogao donirati svoje organe - rekla je glasnogovornica frankfurtskog tužiteljstva. 

VEZANI ČLANCI:

Metz je na društvenim mrežama izrazio sućut obitelji tragično preminulog mladića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije