Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODERNO ZDANJE

VIDEO Pojavila se nova snimka Pampasa. Ovo su najnoviji kadrovi s osječke ljepotice

Screenshot / PlanRadar
31.05.2023.
u 19:17

Pampas će primati 13 tisuća gledatelja, imat će raskošne sky boxove, grijani teren s drenažom. Uglavnom, nogometaši Osijeka bi trebali imati najbolje uvjete u HNL-u, osim toga grade se i pomoćni tereni. Jedan pomoćni teren bit će s umjetnom travu, dok će ostali imati prirodnu

Pojavio se novi videouradak s najmodernijeg hrvatskog stadiona Pampasa u kojem tvrtka PlanRadar prikazuje i pojašnjava proces izgradnje novog doma bijelo-plavih. Novi stadion NK Osijeka uskoro bi trebao biti otvoren, a proteklog se vikenda klub oprostio od Gradskog vrta remijem protiv Rijeke pred krcatim tribinama. 

Osječki Pampas iliti Opus Arena kako će se službeno zvati prema jednom sponzoru, dobio je i novi moderni travnjak na kojem će se lopta kotrljati od iduće natjecateljske sezone 2023/2024. Umjetna podloga ranije je ušivena posebnim iglama 30 centimetara u dubinu, a sada je iznikla trava koja će kroz nekoliko tjedna izrasti i stvoriti čvrsti korijen što je preduvjet da podloga bude potpuno spremna utakmice. 

VEZANI ČLANCI:

Opus Arena ulazi u Fifinu najvišu četvrtu kategoriju koja se nekada zvala i elitnom, a tamo se nalaze kultni stadioni poput Camp Noua, Santiago Bernabeua te Old Trafforda. Travnjak će biti hibridan poput onog kakvog je imao Lusail na svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pan-am
20:54 31.05.2023.

Svaka čast . Dinamo i Hajduk a šta reći koju posluku porati ,komu čemu ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije