Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako se Srbija osramotila s 'bratom' Putinom: Ovog nema ni u Sjevernoj Koreji

07.03.2022. u 10:41

Srbija se dodatno osramotila masovnim skupom potpore Putinu usred Beograda, kao i risanjem murala s Putinovim licem i porukom “Brate”. Ni u Sjevernoj Koreji nije bilo skupova za Putina!

Komentara 24

ZA
zagabria7
13:45 07.03.2022.

Srbi se zadnjih 100 godina uvijek nađu na tamnoj strani povijesti, strani agresora. Prvo Nedićeva S.r.b.i.j.a, zatim agresija devedesetih i sada ovo Ne treba imati iluzije o nekom odnosu većem od kurtoaznih i nešto trgovačke razmjene. Puno važnije od toga je imati jaku i modernu dobro uvježbanu vojsku.

HU
Hulk
11:12 07.03.2022.

Rusi u Srbiji imaju velikog saveznika preko kojega misle doć do Jadranskog mora(srpska zajednica u Crnoj Gori)!Vučić se igra vatrom ,Crnogorci su na vrijeme shvatili srpske igrice !Vučić odlazi ili ima da se suoči sa priznanjem Kosova !

DU
Deleted user
13:18 07.03.2022.

A nije se ni Milanovic proslavio sa izjavama o Rusiji u zadnjih mjesec dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije