Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Koprivnici

Slavenovi igrači imali genijalnu motivaciju protiv Rijeke

Slaven - rijeka
Foto: Vjeran Žganec Roguilja/PIXSELL
1/6
23.09.2017.
u 23:11

Dobro smo se pripremili za Rijeku. Doveli smo je u probleme, bili smo mnogo bolji nego u prvoj utakmici na Rujevici - rekao je Kopić

Nakon remija Slavena i Rijeke (1:1) u Koprivnici u 10. kolu Prve HNL treneri su bili različito raspoloženi. Matjaž Kek koji ne skriva ambicije svoje momčadi nije bio zadovoljan rezultatom.

- S obzirom na to kakve imamo želje, ne možemo si dozvoliti još jedan pogodak iz prekida. Na kraju smo morali riješiti utakmicu, stvorili smo dovoljno prilika i jednu smo još morali realizirati - rekao je trener Rijeke.

Željko Kopić bio je odlično raspoložen nakon dvoboja. 

- Dobro smo se pripremili za Rijeku. Doveli smo je u probleme, bili smo mnogo bolji nego u prvoj utakmici na Rujevici - rekao je Kopić te otkrio što je motiviralo igrače:

- Nakon poraza na Rujevici jedan igrač Rijeke rekao je kako bismo mogli igrati probušenom loptom s obzirom na to kako igramo u napadu. Dečki su tu izjavu nalijepili na ploču u svlačionici i tako se motivirali.

U 1. kolu Rijeka je na Rujevici s igračem manje pobijedila Slaven sa 2:0.

Komentara 2

LU
lukathereem
09:28 24.09.2017.

kakva gospoda ti igrači Rijeke

KR
kruti191
03:40 24.09.2017.

bastion hrvatstva zvan reka na aparatima!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije