Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX!ca

Skinula se gospođa Valdes, supruga poznatog nogometaša!

Yolanda Cardona
Foto: Instagram/Yolanda Cardona
1/7
18.01.2016.
u 16:41

Supruga otpisanog vratara Manchester Uniteda odlučila je pokazati kako izgleda nakon što je rodila troje djece

Victor Valdes (34) je nestao, španjolskog vratara koji je s Barcelonom osvojio sve Louis van Gaal je odstranio iz momčadi, ove sezone nije ni na klupi. Ali zato se Valdesova supruga Yolanda vratila na velika vrata!

Manekensku karijeru ostavila je zbog obitelji, a onda se odlučila na senzacionalan povratak na naslovnice. Za kolumbijsko izdanje časopisa Soho skinula je sve sa sebe! Kolumbijska manekenka zbog karijere se prije desetak godina preselila iz Cartagene u Barcelonu. 

>>Fotografi uhvatili Ronalda kako se u Miamiju zabavlja s ovom ljepoticom!

>>Ona je kraljica Instagrama i najgol Barcelonina veznjaka

Komentara 1

SC
schwertransport
21:25 18.01.2016.

U sta se Viktor baca po njoj negdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije