Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILA DVA ŠAMARA

Skandalozan video: Trener šamarao i tresao Njemicu, navijači diljem svijeta zgroženi

Martyna Trajdos
Instagram
28.07.2021.
u 10:54

Trener Claidiu Pusa uhvatio je njemačku džudašicu Martynu Trajdos za kimono i protresao je iz sve snage. Zatim joj je opalio dva šamara.

Društvenim mrežama širi se šokantan video na kojem se vidi kako trener šamara njemačku džudašicu Martynu Trajdos uoči borbe.

Trener Claidiu Pusa uoči meča s Mađaricom Szofi Ozbas uhvatio je njemačku olimpijku za kimono i protresao je iz sve snage. Zatim joj je opalio dva šamara.

A o svemu se oglasila Njemica koja brani svojeg trenera.

"Izgleda da (protresanje i šamaranje) nije bilo dovoljno snažno. To je ritual koji sam izabrala prije natjecanja. Moj trener radi ono što želim da me motivira", napisala je Njemica nakon brojnih komentara.

Unatoč ovom bizarnom ritualu, Martyna Trajdos tu je borbu – izgubila.

>> Pogledajte kako je to izgledalo

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Apsalar
Apsalar
11:29 28.07.2021.

Očigledno im je to "ohrabrenje i nabrijavanje" prije borbe, gdje su problemi?! Očuvaj nas Bože od ovih koji svoju leftardsku nosinu guraju u svačije odnose, a onda na "prajdu" viču Ruke k sebi! Slobodan izbor! i slično.... Pa daj lagano odhebite u troskoku! Da se tako nabrijava neki transić za borbu onda bi sve to bilo Jooj suuupaaač!

Avatar Golum
Golum
11:32 28.07.2021.

Skandalozno? To je vas senzacinalisticki naslov....vidi se da novinar nikad nije bio ni u jednom sportu.

GR
Grandstar
11:23 28.07.2021.

A kaj kaze veljaca i doris pincic naravno i suput? To nas zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije