Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI GA VOLE

Sjećate ga se? Nakon života u Zagrebu otišao u Beograd pa u Mostar, evo kuda će sad

01.05.2021.
u 10:45

Ove sezone, 32-godišnjak rodom iz Buenos Airesa skupio je samo osam nastupa u dresu Zrinjskog, a iako je život u susjedstvu iznimno lagodan za profesionalnog sportaša, on ipak smatra kako još puno toga može dati

Prema posljednjim informacijama turskih medija, izgleda kako bi se Argentinac Lucho Ibanez ovog ljeta mogao vratiti u Tursku, prenosi Germanijak.

Naime, za njegovim uslugama zainteresiran je Göztepe, klub koji se trenutno nalazi na 10. mjestu Super lige i koju vodi Unal Karaman, trener koji je svojevremeno vodio Luisa Ibaneza i koji je upoznat sa svim njegovim igračkim kvalitetama.

Svojevremeno, Ibanez je bio miljenik BBB, ali nakon što je preko mađarskog Gyõra završio u Crvenoj zvezdi, navijači plavih nisu bili oduševljeni. S druge strane, Delije su ga prihvatile kao da je 'jedan od njih', Ibanez je imao (i još uvijek ima) puno obožavatelja u Srbiji, a kakav status uživa dovoljno govori i to da je u posljednjem intervjuu za MozzartSport izjavio kako je spreman odmah sjesti u automobil kako bi započeo pregovore s Terzićem oko povratka u klub.

Ipak, to se neće dogoditi, jer najbolje igračke godine su iza njega, a od ljubavi i sinergije s navijačima se ne živi...

Ibanez je zaprimio dosta kritika na svoje igre u BiH, ali nema nikakve sumnje da je njegovo igračko znanje i dalje veliko. Jednako tako, Lucho je pravi profesionalac, uvijek 100 % fit pa bi tako, u slučaju da s Göztepeom postigne dogovor, on veoma brzo bio na raspolaganju svojem novom/starom treneru.

Ove sezone, 32-godišnjak rodom iz Buenos Airesa skupio je samo osam nastupa u dresu Zrinjskog, a iako je život u susjedstvu iznimno lagodan za profesionalnog sportaša, on ipak smatra kako još puno toga može dati na zelenim travnjacima.

Nadalje, Turci navode da je Ibanezova kvaliteta to što je 'preplaćen na trofeje' i što je naviknut na uspjeh, a to je nešto što treba njihovoj momčadi.

Zanimljivo, Göztepe u svojim redovima i poprilično velik broj igrača s prostora bivše države, dok je najbolji klupski strijelac ove sezone posuđeni napadač Gorice, Cherif Ndiaye, kojeg turski klub može otkupiti za 1,2 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije