Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Sjećanje na Dražena živi! Sjajan potez Amerikanaca vrijedan hvale

Dražen Petrović
16.02.2018.
u 08:48

Na utakmici protiv Chicago Bullsa koja se igra 27. veljače prvih 10.000 gledatelja koji uđu u dvoranu dobiti figuricu Petrovića u dresu Netsa.

Brooklyn Netsi ne zaboravljaju Dražena Petrovića! Tragično preminuli hrvatski košarkaš za Nets je igrao dvije godine, no ostavio je veliki trag.

Dražen je život izgubio u prometnoj nesreći 7. lipnja 1993 u Denkendorfu, a te iste godine u studenom Netsi su odlučili umiroviti njegov dres s brojem tri.

I 25 godina kasnije sjećanje u Netsima na Dražena živi pa će na utakmici protiv Chicago Bullsa koja se igra 27. veljače prvih 10.000 gledatelja koji uđu u dvoranu dobiti figuricu Petrovića u dresu Netsa.

Komentara 3

DU
Deleted user
13:32 16.02.2018.

U svakom slucaju jako lijepa gesta, ali ova figurica mi uopce ne lici na Drazena. Vise mi lici na neku serijsku kinesku proizvodnju, na kojoj je naknadno prilijepljen broj 3.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije