Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRELJAŠTVO

Sjajan uspjeh: Dvije brončane medalje za Hrvatsku na Europskom prvenstvu

Lana Skeledžija i Vida Puškadija
Foto: PRESS
16.09.2019.
u 12:12

Za Hrvatsku su na Europskom prvenstvu nastupili i Boris Gramnjak koji je završio na sedmom mjestu u disciplini 10 m zračni pištolj, dok se Darko Horvatić i Milan Lugarić nisu kvalificirali za finale

Lana Skeledžija i Vida Puškadija osvojile su brončane medalje NA Europskom prvenstvu u streljaštvu gluhih koje se održava u Rusiji. 

U disciplini 10 m zračni pištolj Lana Skeledžija je osvojila treće mjesto. Veliko iznenađenje u istoj disciplini bila je i Ela Minđek, koja je zauzela izvrsno četvrto mjesto.

"Sretna sam i ponosna na postignuti rezultat, no nije još gotovo. Sad se pripremam za ostale discipline i nastavak natjecanja", rekla je poslije natjecanja Lana Skeledžija.

U disciplini 10 m zračna puška, Vida Puškadija je također osvojila brončanu medalju.

"Deset strijelaca natjecalo se u ovoj disciplini i bila sam jako zadovoljna kada sam završila među šest koji su prošli kvalifikacije. Nisam mogla vjerovati kada sam osvojila treće mjesto, prvenstveno jer je konkurencija bila izrazito jaka. Presretna sam i zadovoljna, ali još uvijek se trebam priviknuti na postignuti rezultat", rekla je Vida Puškadija.

Za Hrvatsku su na Europskom prvenstvu nastupili i Boris Gramnjak koji je završio na sedmom mjestu u disciplini 10 m zračni pištolj, dok se Darko Horvatić i Milan Lugarić nisu kvalificirali za finale. Streljačka reprezentacija gluhih djeluje u sklopu Hrvatskog sportskog saveza gluhih (HSSG) i do sada su već osvojili brojna odličja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije