Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WIMBLEDON

Sjajan preokret Argentinca, ostvario nesvakidašnji pothvat

Guido Pella
Foto: Igor Soban/PIXSELL
09.07.2019.
u 00:05

Četvrtfinalni mečevi turnira tenisača na rasporedu su u srijedu, a preostala tri para čine: Novak Đoković i David Goffin, Rafael Nadal i Sam Querrey te Kei Nishikori i Roger Federer

Argentinac Guido Pella ostvario je nesvakidašnji pothvat pobijedivši dvojicu wimbledonskih finalista, Marina Čilića i Kevina Andersona, u posljednje dvije sezone igranja u All England Clubu, da bi u ponedjeljak tom popisu dodao i trećeg, Miloša Raonića, iako je Kanađanin vodio 2-0 u setovima, ali je argentinski tenisač na kraju slavio s 3-6, 4-6, 6-3, 7-6 (3), 8-6.

Pella se prvi put u karijeri probio do četvrtfinala na Grand Slam turnirima, a u srijedu će se za plasman u svoje prvo polufinale boriti protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta, koji je do svog prvog četvrtfinala stigao ove godine na Australian Openu, a isti rezultat po prvi put u karijeri ostvario i u Wimbledonu.

Četvrtfinalni mečevi turnira tenisača na rasporedu su u srijedu, a preostala tri para čine: Novak Đoković i David Goffin, Rafael Nadal i Sam Querrey te Kei Nishikori i Roger Federer.
 

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:48 09.07.2019.

Pobijediti ovakvog Ćilića nije umjetnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije