Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Messi li ga mijesi

Sirove strasti: Pogledajte kamo je Messiju zalutala ruka usred noćnog kluba

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo
Foto: instagram.com/antonelaroccuzzo
07.08.2019.
u 11:09

Messi i njegova ljepša polovica vezi su još od 2008. godine, a zanimljivost kaže da su se upoznali još dok su doslovno bili mališani u pješčaniku.

Čini se da strasti u braku Lionela Messija ne manjka. Ponajbolji nogometaš svih vremena ponovo je postao hit na internetu, no ovoga puta zato što ga je netko krišom snimio kako pipka za guzu svoju suprugu Antonellu Roccuzzo usred noćnoga kluba.

Vjeruje se da je snimka nastala tijekom prošlotjednog odmora na Ibizi, kamo je Messi otišao u društvu suigrača i njihovih supruga na posljednji odmor uoči završnih priprema za početak sezone.

Messi i njegova ljepša polovica vezi su još od 2008. godine, a zanimljivost kaže da su se upoznali još dok su doslovno bili mališani u pješčaniku.

Slavnom Argentincu bilo je samo pet godina kada je Antonellu prvi puta ugledao, a za njihovo je poznanstvo zaslužan njegov najbolji prijatelj iz djetinjstva Lucas Scaglie kojemu je Roccuzzo nećakinja.

Sretan par u međuvremenu je dobio tri sina, Thiaga (rođen 2012), Matea (rođen 2015) i Ciru (rođen 2018).

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
12:33 07.08.2019.

Senzacija je jer ne pipka nekog dečka...to bi valjda bilo normalno ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije