Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA - ZADAR 3:2

Sinovčić, unatoč porazu, iz lože izišao nasmiješen

Nino Bule
Davor Puklavec/PIXSELL
10.09.2010.
u 19:45

Samo 15 minuta prije kraja Zadar je imao tri pogotka zaostatka, u furioznoj završnici mogli su, uz malo sreće, doći i do pobjede.

Imali su za čim žaliti Zadrani nakon 2:3 poraza od Lokomotive u Maksimiru. Još u 75. minuti imali su zaostatak od tri pogotka, no furiozna završnica nije ih spasila poraza. A sve je moglo ići drukčijim smjerom da je Santini u nekoliko navrata tijekom susreta bio koncentriraniji. Dalibor Zebić, baš kao i na zadnjem ogledu protiv Lokomotive, nije izdržao do kraja na klupi. Bruno Marić isključio ga je pri kraju prvog poluvremena. Bila je to prva seniorska utakmica daruvarskog suca nakon privremene suspenzije zbog sumnji u namještanje utakmica. Odsudio ih je bez bitnijih zamjerki. Prvi Zadrov operativac Reno Sinovčić svečanu ložu u Maksimiru napustio je sa smiješkom na licu. Na službenoj konferenciji za novinare umjesto Zebića pojavio se njegov pomoćnik Zvonimir Jurić.

– Kaznili su nas već pri prvoj prigodi pred našim vratima. Oba pogotka iz drugog dijela primili smo poprilično naivno. Nemamo se pravo žaliti jer smo propustili previše prigoda – pošten je bio Jurić.

A koliko je Nino Bule važan za momčad Lokomotive pokazao je i sraz sa Zadranima. Zabio je dvaput i praktički sam riješio pitanje pobjednika. Santini i Mršić svojim su pogocima, na žalost za Zadrane, samo popravili konačan dojam.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kakma
21:31 10.09.2010.

Stara prica.Zadar moze slobodno sparati gostovanja,jer rezultat se vec unaprijed zna,samo je pitanje kojom razlikom ce izgubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije