Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljni dinamovci

Šimunić: Uvijek moramo imati ovakav pristup, pobjeda je slatka

'21.08.2013., Stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 4. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Austrija Bec. Josip Simunic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
06.10.2013.
u 22:12

- Bilo bi žalosno da nismo pobijedili jer igrala je samo jedna ekipa. Čestitam Rijeci na pariranju, ali čestitam i svojim dečkima jer smo zasluženo dobili

Dinamovi igrači bili su presretni nakon pobjede protiv Rijeke koju su ostvarili pogotkom u posljednjim trenucima.

- Sigurno da je još draža pobjeda jer je u posljednjim trenucima stigla. Stvarali smo dosta prilika, nismo odmah mogli zabiti, ali pritisak se isplatio i na kraju smo slavili. Ova pobjeda znači stvarno puno, posebno nakon tog jednog kriznog dijela. Drago mi je da smo uspjeli i da smo upisali pobjedu. Mislim da trebamo sada pozitivno gledati dalje i dati uvijek sve od sebe, kao večeras - rekao je Arijan Ademi, a Pivarić se nadovezao:

- Bilo bi žalosno da nismo pobijedili jer igrala je samo jedna ekipa. Čestitam Rijeci na pariranju, ali čestitam i svojim dečkima jer smo zasluženo dobili. Na trenutke nismo znali što bismo, neće u gol lopta ni pod razno. Morala je stići nagrada ipak, stvaramo puno šansi, a teško zabijemo. Mislim da smo dobro igrali i sretan sam.

Kapetan Josip Šimunić napokon je pohvalio pristup.

- Borbenost i pristup kao večeras od prve do zadnje sekunde na kraju je nagrađen. Jako je lijep osjećaj dobiti u zadnjoj sekundi i mislim da smo sto posto zaslužili. Mogli smo ranije postići pogodak, ali eto, tako je bilo i morali smo paziti istovremeno da ne primimo gol cijelu utakmicu. Na kraju, mislim da je od ovoga jedino slađe dati pogodak na gostovanju u posljednjoj sekundi. Svi smo sretni, atmosfera u svlačionici je super i trebamo u svaku utakmicu ulaziti ovako. Svi igrači trebaju vjerovati i uspjeh će doći.

>>Kek nakon poraza: Dinamo 1 zasluženo je pobijedio Dinamo 3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije