Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO ZAUSTAVITI IBRU?

Šimunić: Nek' me Ibro opali, imam tvrdu glavu!

'ibro1_nnn_spo_260212'
Foto: ''
1/7
26.02.2012.
u 20:35

Dinamov stoper na Zlatana Ibrahimovića ne gleda kao na prgavca već na igrača koji je čudesan tehničar, genijalac i majstor. Kaže da je čuvao i prgavije igrače od njega Dinamovi stoper Vida i Šimunić mogli bi zajedno na Zlatana

Josip Šimunić došao je iz Bundeslige u Dinamo, tražio je klub u kojem će igrati da bi bio što spremniji za reprezentaciju. No, trener Čačić voli rotirati momčad, pa Joe nije bio u Karlovcu.

- To nije nikakav problem, zdrav sam, treniram normalno i trener me poštedio. Dva sam dana odradio puno jače treninge, jako se dobro osjećam i sve je O.K. Normalno je da ne mogu baš u svakoj utakmici igrati uvijek isti igrači, ima nas dosta. Tu je Bišćan koji se vratio i koji je u Karlovcu odlično igrao, Tonel, Vida... - kaže Šimunić.

Je li Dinamo u Karlovcu pokazao pravo lice ili može i bolje?

- Može bolje, radimo na tome da to bude što prije.

Hajduk je kiksao u igri s Istrom, sigurno je sad i vama lakše pao kiks u igri s Istrom u kupu?

- Ne opterećujem se drugim protivnicima, nama je najbitnije slijediti svoj cilj.

Hoće li biti teže čuvati Ibrahimovića nego Cristiana Ronalda?

- Mislim da hoće. Jer Zlatan je najbolji napadač na svijetu, posebno kako sad igra. Neće biti lako čuvati ga. Protiv CR sam igrao i on je na malo drukčijoj poziciji, nešto povučeniji, pa ih nije lako ni uspoređivati.

>>> Cijeli intervju s Josipom Šimunićem pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:47 26.02.2012.

Za razliku od svedskih napadaca koji daju pogotke,svi hrvatski napadaci imaju problema. Od kad je onaj engleski neandertalac slomio nogu Eduardu mi vise klasnog strijelca nemamo......cak ni na obzorju. Smatram da je za ovakvo stanje u hrvatskom nogometu ponajvise krivo vodstvo HNS-a

OB
-obrisani-
20:50 26.02.2012.

Eh da je nama Ibrahimovic ,gdje bi nam bio kraj......a mogli smo ga imati da se pametno radilo ( njegova majka je Hrvatica)

SE
serđo
16:12 27.02.2012.

njegova majka ima veze s njim kao i tvoja s tobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije