Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA

Šime Vrsaljko nakon poraza: 'Nije mi jasno...'

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
13.06.2021.
u 17:29

- Treba čestitati Engleskoj, bili su bolji. Nećemo se predati, cilj je proći grupu i dat ćemo sve da to ostvarimo - rekao je Domagoj Vida.

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je od Engleske na Wembleyju s 1:0 što je prvi put da vatreni da otvaraju Euro s nula bodova na kontu.

- Treba čestitati Engleskoj, bili su bolji. Nećemo se predati, cilj je proći grupu i dat ćemo sve da to ostvarimo - rekao je Domagoj Vida.

Utakmicu je prokomentirao i Joško Gvardiol.

- Znali smo kakva nas utakmica čeka i da su Englezi favoriti. Nismo dali svoj maksimum. Imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili, ali što je, tu je. Na treningu je realizacija u redu. Čekamo pravi trenutak da krenemo s golovima. Okrećemo se novoj utakmici i mislim da će sve biti u redu - rekao je Gvardiol.

Gvardiol ima 19 godina i postao je najmlađi hrvatski debitant na velikim natjecanjima.

- Osjećaj je sjajan. Prva utakmica na velikom prvenstvu i poraz, ali mislim da će biti bolje. Hvala suigračima koji su mi pomogli da mi bude što lakše.

Šime Vrsaljko dao je svoje viđenje.

- Znali smo da će biti teška utakmica i da će oni napraviti pritisak. Imali smo boljih i lošijih trenutaka. U sljedećim utakmicama trebamo biti bolji što ne znači da smo danas bili loši. Naš cilj je proći skupinu, kako god znamo. Izgubili smo, ne možemo biti zadovoljni, ali imamo dalje.

Vrsaljko je komentirao gol Engleske.

- Ne znam što bih rekao, nisam vidio što se događalo. Vidio sam kada je lopta došla do Sterlinga i pokušao uklizati, ali nije mi jasno kako je došao do lopte prije mene.

>> Pogledajte video o Modriću

Komentara 21

Avatar acivij
acivij
18:02 13.06.2021.

Kako su Englezi dali gol? Jednostavno, pravodobnim kretanjem s loptom i bez lopte. Nažalost, većina hrvatskih reprezentativaca se premalo i presporo kreće. Umjesto da idu prema lopti, naši igrači čekaju da lopta dođe do njih. Zbog toga im nerijetko lopta i protivnik stignu skoro istovremeno. Vrlo loše procjenjuju stanje na terenu i zbog toga kasne, kao i kod engleskog gola. Vrsaljko je jedini od četvorice obrambenih igrača pravodobno i dobro reagirao, ali je na žalost bio predaleko za spriječiti gol. Ostala trojica su izbačena iz igre kao početnici (ili su se sami izbacili).

SP
sportiglazba
18:35 13.06.2021.

E moj Vrsaljko iz aviona se vidi da u ekipi nema nikakve kemije ni taktike ništa. Kao da vas je NETKO skupio i igrate prvi puta zajedno. Nema organiziranog kretanja akcija.., pa sto radite na tim pripremama. A gol ćete zabiti jednom u daljnjoj budućnosti.

Avatar drug Joža
drug Joža
18:08 13.06.2021.

Vrsaljko...prestrašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije