Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISIJA ISPUNJENA

Englezi slave pobjedu: 'Treba biti iskren, Hrvatska nije bila ni blizu gola'

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
13.06.2021.
u 16:50

- Osim Rebićeve šanse, Hrvati nisu ništa napravili na utakmici.

Engleska nogometna reprezentacija otvorilo je Europsko prvenstvo pobjedom 1:0 protiv Hrvatske i bez obzira što igra nije bila uvjerljiva, upisana su tri boda, a to je za otvaranje velikog natjecanja najbitnije.

Posebno jer se, prema mišljenju engleskih medija, odmah krenulo s najopasnijom momčadi u skupini D. Smatraju da će sad biti sve nešto lakše, da je "led probijen".

- Osim Rebićeve šanse, Hrvati nisu ništa napravili na utakmici - piše Guardian, dok je BBC bio nešto pozitivniji prema igri vatrenih:

- Hrvatska je pokušavala, pritiskala nakon primljenog gola, ali Engleska je u ovoj utakmici bila praktički savršena u defenzivi.

U svom stilu, The Sun je opravdao rpeutaciju tabloida.

- Engleska je dobila osvetu za poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva iz 2018. Iako je Foden imao priliku sve riješiti vrlo rano, njegov suigrač iz Cityja Sterling ispao je heroj utakmice.

Sličan smjer izabrao je i Daily Mail.

- Treba biti iskren, Hrvatska ni u jednom trenutku nije bila ni blizu gola, Engleska je zasluženo stigla do prve pobjede u desetom pokušaju na otvaranju nekog Eura.

Komentara 17

SV
Sveznadar
17:17 13.06.2021.

Nije ni tako loše, samo se utakmice igraju da se da gol. Ne miriše na dobro s ovom taktikom. Triba tući s 20, trideset metri. Nemamo tipičnog killera.

VA
vadis1
17:27 13.06.2021.

Englezi su bili bolji, zasluzeno su pobijedili. Hrvatska nema kvalitetu iz 2018.

LU
lucio2
16:56 13.06.2021.

Za klasu Englezi bili bolji, potpuno zasluzena pobjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije