Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON AUSTRALIJE

Senzacija na pomolu, teniski svijet tvrdi: Novak Đoković će se cijepiti

Serbian tennis player Novak Djokovic receives honorary citizenship award in Budva
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
1/3
01.02.2022.
u 21:17

U ovom trenutku vlada neizvjesnost oko toga hoće li ostali veliki turniri, poput Roland Garrosa, Wimbledona i US Opena, donijeti odluku da necijepljeni tenisači ne mogu igrati

Daniel Müksch, čovjek koji je napisao biografiju Novaka Đokovića, najavio je tijekom razgovora na jednoj televiziji u Austriji, da ima informacije da će se Novak Đoković cijepiti.

- Prema onome što  se može čuti iz njegovog okruženja, Novak će se  cijepiti. Možda je takvoj odluci doprinijelo i finale iz Melbournea i 21. Grand Slam titula Rafaela Nadala - rekao je Daniel Müksch za austrijske medije.

Đoković je zbog statusa necijepljene osobe morao propustiti Australian Open, gdje je slavio Nadal. U ovom trenutku vlada neizvjesnost oko toga hoće li ostali veliki turniri, poput Roland Garrosa, Wimbledona i US Opena, donijeti odluku da necijepljeni tenisači ne mogu igrati. Trenutno razvoj situacije ide u pravcu koji govori da Australian open neće biti usamljen po tom pitanju.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:47 01.02.2022.

"Trenutno razvoj situacije ide u pravcu koji govori da Australian open neće biti usamljen po tom pitanju." Više nije kriticna prijetnja: Danska ukida ogranicenja COVID-a kako broj slucajeva raste! Isto je i u Engleskoj... A i optuznice protiv fasistickih rezima se podizu, valja se spremiti i za dugotrajne sudske procese... sve je manje vremena za izmisljanje novih varijanti i podvarijanti slavnog virusa! Ovoj prijevari i zlocinu protiv covjecnosti se blizi kraj!

NI
Nika73
23:27 01.02.2022.

Pročitaš naslov pa pomisliš da je Novak tako nešto izjavio jer su ga to pitali, kad ono-netko je rekao da on misli da Novak misli da će primiti eksperimentalni pripravak jer mu se ne sviđa ponašanje njegovog oca. What??????

DU
Deleted user
00:18 02.02.2022.

Nakon ovog cirkusa u Australiji siguran sam da se Novax sigurno neće cijepiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije