Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđena!?

Ronda napokon progovorila nakon poraza: Za šest mjeseci ću moći pojesti jabuku

Ronda Rousey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
10.12.2015.
u 11:17

Time je potvrdila da je vjerojatno došlo do teže ozljede vilice prilikom high kicka, ali i udaraca na podu prije nego je borba prekinuta.

Ronda Rousey po prvi put je rekla nešto o posljedicama poraza od Holly Holm, odnosno o možebitnim ozljedama koje joj je nanio udarac kojim ju je nova prvakinja nokautirala, piše Fight Site.

Zapravo, riječ je kratkim izjavama do kojih je došao magazin People, a dio su razgovora Ronde s jednom novinarkom, koji je dala povodom toga što se nalazi na idućoj naslovnici ESPN-ovog časopisa “Ideas of the Year”.

“Možda će proći tri do šest mjeseci dok budem mogla pojesti jabuku”, rekla je Ronda, čime je potvrdila da je vjerojatno došlo do teže ozljede vilice prilikom high kicka, ali i udaraca na podu prije nego je borba prekinuta. Ronda je odmah nakon borbe dobila suspenziju u trajanju 180 dana, povodom snimaka glave koje je odradila isto večer u bolnici.

To bi moglo stvarati problema oko planove koje bi UFC mogao imati. Naime, govori se kako je ideja organizirati uzvratnu borbu Ronde i Holm na UFC 200 eventu, koji bi se trebao održati u srpnju iduće godine te bi trebao biti najspektakularniji i imenima najjači event koji je organizacija ikad imala. Odnosno, pokušat će UFC skupiti sve najveće zvijezde.

No, ukoliko tamo ne bude one najspominjanije, a vjerojatno i najpopularnije (broj pratitelja na društvenim mrežama govori tome u prilog), bio bi to veliki udarac po njih.

>>White potvrdio: Holly Holm branit će titulu protiv Ronde, ništa drugo nema smisla

Komentara 4

ZA
zambezi
12:42 10.12.2015.

I onda vele da je to sport! Jos malo pa ce arene aktivirat ko u rimsko doba,a sve pod parolom da je to sport.

BL
Blomberg
11:49 10.12.2015.

Ljepa zencica, pa zar joj je sila dati si to lice demolirati, nek si radje doma muza ako ga ima pretumba, ako se bas mora tuci.

ZA
zambezi
12:42 10.12.2015.

I onda vele da je to sport! Jos malo pa ce arene aktivirat ko u rimsko doba,a sve pod parolom da je to sport.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije