Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cristiano odlazi!

Ronaldov agent sletio na završne pregovore, Hrvat zbog njega odlazi u slavni klub

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.07.2018.
u 12:27

Nakon što je s Realom osvojio Ligu prvaka protiv Liverpoola, Cristiano Ronaldo šokirao je navijače izjavom da je bilo lijepo u Madridu.

Najavio je time da se rastanak bliži, ali svi su bili uvjereni da se to ipak neće dogoditi. No sada se njegov odlazak čini realnom opcijom. Potvrđuje to i Marca, koja je bliska Realu i koja uvijek ima dobre informacije.

Cristiano Ronaldo
1/6

Prema njihovu pisanju, Ronaldo je na korak do odlaska i potpisa za Juventus. Navodno je već angažirao nekoliko agencija koje mu traže kuću u Italiji.

Navodi se da je Real prihvatio ponudu koja je negdje između 100 i 120 milijuna eura. Transfer bi trebao biti uskoro objavljen jer talijanski mediji pišu da je njegov agent Jorge Mendes danas sletio u Torino na završne pregovore.

>>Pogledajte što novinari VL-a kažu o dvoboju s Rusijom

Stara dama za Ronalda je pripremila četverogodišnji ugovor prema kojem bi godišnje zarađivao 30 milijuna eura. Njihovi glavni sponzori  Adidas i Jeep spremni su sufinancirati taj transfer.

Istodobno talijanski mediji pišu da zbog tog transfera iz kluba odlazi Mario Mandžukić koji je u ovom trenutku blizu potpisa za Manchester United. Jose Mourinho volio bi ga dovesti na Old Trafford. 

Komentara 13

Avatar southman
southman
12:38 04.07.2018.

Ako je istina, dobro za obojicu ! Mandžo prvi hrvat u Manu-u, a Ronaldo u prilici da i sa Juveom ispiše povijest u LP !?

DU
Deleted user
12:54 04.07.2018.

Stara ofucana "dama" Juventus i omatorjeli i ne manje ofucani glumac Ronaldo.... Već se veselim njihovoj dječici...

Avatar Oneill
Oneill
12:43 04.07.2018.

Bio bi dobro pojačanje Jadran Gunja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije