Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bomba iz Madrida

Ronaldo senzacionalnim transferom 'tjera' vatrenog!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.07.2018.
u 08:48

– Real Madrid nije dao nikakvu ponudu ni PSG-u ni igraču. Čudimo se kako je španjolska javna televizija mogla emitirati takvu apsolutno lažnu informaciju

Brzinom munje u ponedjeljak navečer proširila se vijest da je Real PSG-u za Neymara poslao ponudu od 310 milijuna eura koju je objavila španjolska javna televizija.

No, vrlo brzo iz Reala je stigao demanti.

– Ta vijest je potpuno lažna. Real Madrid nije dao nikakvu ponudu ni PSG-u ni igraču. Čudimo se kako je španjolska javna televizija mogla emitirati takvu apsolutno lažnu informaciju, a da nije kontaktirala strane u ovom slučaju. Da je kontaktirala jednu ili drugu stranu, ta bi informacija bila jednostavno demantirana – poručili su iz Reala.

Neymar ugovor s PSG-om ima do 2022., a o interesu Reala piše se već nekoliko mjeseci.

Novu bombu plasirala je pak Marca koja tvrdi da je Cristiano Ronaldo na izlaznim vratima kluba.

Ponudu za njega spremio je Juventus. Na adresu Reala spremni su poslati 120 milijuna eura, a Portugalcu nude 110 milijuna eura za četverogodišnji ugovor.

Ronaldo još uvijek nije potpisao novi poboljšani ugovor s Realom, pa nije isključeno da prihvati ponudu stare dame.

Ako Portugalac uistinu stigne u Torino, to će vjerojatno značiti i odlazak Marija Mandžukića iz kluba, koji teško da bi se izborio za minutažu pokraj njega.

Cristiano Ronaldo
1/18

Komentara 28

CE
cenzura
09:17 03.07.2018.

Hrpa bedastoća!

Avatar Django
Django
09:08 03.07.2018.

Sad kakti Mandžo nebu mogel spat pa bumo zgubili od Rusa. Kajgot.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
11:05 03.07.2018.

Kako bi dolazak Ronalda "ugrozio" poziciju Marija Mandžukića je jasno jedino sarlatanskim novinarima iz VL-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije