Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SEZONA

'Retro-futuristički' Dinamo oduševio navijače! Pogledajte nove dresove

Dinamo predstavio nove dresove
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/10
17.07.2019.
u 22:28

Odala se počast 1984. godini kada su plavi prvi put nosili tamniju nijansu plave, ali ovaj put bilo je i futurističkih detalja pa će brojevi, ime sponzora i imena igrača biti u neonsko žutoj boji

Nogometni klub Dinamo danas je predstavio nove dresove u kojima će njegovi igrači trčati travnjacima HNL-a i Europe u sezoni 2019./2020. 

Domaći dres je standardne plave boje, ali s retro detaljima, vidljivih okomitih pruga, a donji dio je bijele boje. Prezimena igrača i brojevi su bijele boje za razliku od prošlosezonske plave. 

Dinamo predstavio nove dresove
1/9

Gostujući dres je u posljednjih godina popularni žuto-zeleni, a europski je izazvao najviše oduševljenja. 

Odala se počast 1984. godini kada su plavi prvi put nosili tamniju nijansu plave, ali ovaj put bilo je i futurističkih detalja pa će brojevi, ime sponzora i imena igrača biti u neonsko žutoj boji. 

Foto: Instagram/Dinamo

Golmanski dres je narančaste boje.

>>> Pogledajte trening Dinama na pripremama u Sloveniji

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
21:52 17.07.2019.

Uvijek najljepši dres.Volim te Dinamo.

MI
mirko0410
22:33 17.07.2019.

Konačno plave majice i bijele hlačice, onak tradicionalno u korjen,super, a odličan je je i onaj drugi sa plavi sa žutim detaljima

SA
SamoMalo
00:39 18.07.2019.

Novinarstvo na iglama, autor se od stida potpisuje sa VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije