Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO DOBAR RAZLOG

Rebić sve iznenadio: Otkrio zašto je odbio Messijev dres

Ante Rebić Hrvatska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
22.06.2018.
u 20:00

- Doktori mi govore kako nije ništa ozbiljno, ali me boli to stopalo i ne mogu hodati - ističe Rebić

Ante Rebić golom za 1:0 otvorio je put Hrvatskoj do veličanstvene 3:0 pobjede nad Argentinom.

- Vjerujte mi ni sam ne znam koliko sam poruka i poziva dobio nakon Argentine. Žao mi je što ne mogu svima odgovoriti, vjerujem da se nitko neće naljutiti, ali stvarno ih je previše. Svi su sretni zbog naše pobjede, zahvaljujem se svima na čestitkama - za Goal je otkrio Rebić koji je istaknuo kako mu je to bila najdraža utakmica u dresu vatrenih.

Rebić je teren napustio zbog ozljede.

Ante Rebić Hrvatska Argentina
1/17

- Doktori mi govore kako nije ništa ozbiljno, ali me boli to stopalo i ne mogu hodati. Taj sam udarac dobio u onoj situaciji kada me njihova 'dvojka' (Mercado) prekršajem zaustavila na sredini igrališta, tada je i dobio žuti karton. Doktor kaže da je sve provjerio i da nije ništa puklo jer u suprotnom ne bih mogao stati na nogu. A ja se ni ovako ne mogu osloniti na nju, haha. Vjerujem da nije ništa strašno, da će kroz par dana sve biti OK.

Rebić je prilično iznenadio izjavom zašto nije tražio dres od Messija.

- Iskreno, mislio sam za jednog prijatelja probati nabaviti dres od Messija, on je njegov veliki obožavatelj. Ali, toliko su mi Argentinci ostavili loš dojam da ga onda nisam niti htio tražiti dres

Što je Rebić rekao o slavlju nakon utakmice, kako su mu djelovali Argentinci, zašto nije mogao zaspati, kao i koga želi u osmini finala čitajte na Goalu.

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Darijem Šimićem

Komentara 51

OK
okolo
20:59 22.06.2018.

bravo ante...živila hrvatska

PP
pp
20:51 22.06.2018.

I mene su Argentinci neugodno iznenadili. Baš su se nefer ponašali.

DU
Deleted user
21:11 22.06.2018.

Lucifere, Lucifere, nemoj mi se krit iza krivog imena Reference, jer slika te odaje. Stoput sam ti rekao, ne seri okolo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije