Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva ponuda!

Pada hrvatski rekord? Velikan želi Rebića i spreman je ponuditi ogroman novac!

Ante Rebić Hrvatska Nigerija
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.06.2018.
u 15:25

Već u pripremnim utakmicama pokazao je da će on biti naše tajno oružje, djeluje brzo, snažno i moćno

Ante Rebić ove sezone bio je otkriće Eintrachta i Bundeslige, a sjajnu formu iz kluba pokazuje i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Zlatko Dalić gurnuo ga je u vatru, pružio mu priliku i stavio ga u prvu momčad, a Rebić to vraća sjajnim nastupima u dresu hrvatske reprezentacije. 

Ante Rebić Hrvatska Nigerija
1/8

Već u pripremnim utakmicama pokazao je da će on biti naše tajno oružje, djeluje brzo, snažno i moćno, a jučer je protiv Argentine bio jedan od junaka. Lavovski se borio, a sve je začinio lijepim pogotkom za vodstvo Hrvatske 1:0.

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca s Darijem Šimićem

Naravno da je za njega odmah interes pokazalo nekoliko klubova, a engleski mediji tvrde da ga želi i Tottenham. The Sun tvrdi da su Spursi spremni za njega ponuditi čak 30 milijuna eura, a pozivaju se na informacije iz Bilda

No, pitanje je hoće li ga Eintracht pustiti jer nedavno su iz tog njemačkog kluba izjavili da ispod 40 milijuna eura ne želi ni razgovarati. Možda bi se našli negdje na sredini, a to bi onda bio rekordan transfer nekog hrvatskog nogometaša.

Komentara 58

DU
Deleted user
15:40 22.06.2018.

Davno sam napisao da svaka iole ozbiljnija ekipa koja želi dobar rezultat mora imat najmanje 1 Hrvata u momčadi sve vam moram govorit ? 😀

KA
kajinx
16:39 22.06.2018.

Kovač ga dovodi u Bayern.

DU
Deleted user
17:26 22.06.2018.

Rebić je sigurno već u glavi potpisao. Mislim da će i dalje biti kod Nike Kovača. Znači ide u Bayern... Sve drugo samo špekulacije novina... Zašto da ide u neki tim u Engleskoj ako s Bayernom može već iduće godine igrati u lizi prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije