Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO DEPORTIVO

Real uvjerljivom pobjedom krenuo u obranu naslova, Modrić požutio

Foto: Reuters
21.08.2017.
u 00:24

Luka Modrić odradio je čitavu utakmicu i dobio žuti karton, dok Mateo Kovačić nije konkurirao zbog ozljede.

Real Madrid nakon dva osvojena superkupa, europskog i španjolskog, pobjedom je krenuo u obranu naslova u Primeri. Kraljevi su u La Coruni s 3:0 bili uvjerljivi protiv Deportiva.

Golove za Real zabili su Bale (20.), Casemiro (27.) i Kroos (62.). Luka Modrić odradio je čitavu utakmicu i dobio žuti karton zbog prekršaja, dok Mateo Kovačić nije konkurirao zbog ozljede. Cristiano Ronaldo odradio je drugu od pet utakmica suspenzije.

1/15

Deportivo je u sudačkoj nadoknadi mogao do počasnog pogotka nakon što je Dani Carvajal skrivio jedanaesterac. No, Florin Andone promašio je čitava vrata. Nije ovo bio dan rumunjskog napadača jer mu je u šestoj minuti vratar Navas skinuo zicer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije