Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška sa svih strana

Napad u Barceloni ujedinio i sportske rivale, poruku poslao i Rakitić

Superkup: Real Madrid - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
18.08.2017.
u 09:46

"Šokiran sam tragedijom u Las Ramblasu. Moje misli su uz žrtve napada i njihove obitelji", napisao je Rakitić na Twitteru.

Teroristički napad u Barceloni, u kojem je poginulo najmanje 13 osoba nakon što se napadač kombijem zaletio u masu ljudi, zgrozio je svijet. Taj strašan događaj ujedinio je i sportaše te sportske klubove koji su slali poruke podrške.

Žrtvama ove tragedije sućut su najprije izrazili igrači Barcelone, među kojima je i naš Ivan Rakitić.

"Šokiran sam tragedijom u Las Ramblasu. Moje misli su uz žrtve napada i njihove obitelji", napisao je Rakitić na Twitteru.

Oglasili su se i brojni drugi sportaši poput Pau Gasola, Rafaela Nadala, Fernanda Alonsa, Neymara..., ali i brojnih klubova. Jedan od njih je i madridski Real koji se oglasio službenim priopćenjem.

"Real Madrid izražava najdublje žaljenje zbog napada u Barceloni. Izražavamo svoju solidarnost sa žrtvama napada i njihovim obiteljima, istodobno ozlijeđenima želimo brz oporavak", stoji u priopćenju Reala.

Španjolska Marca izašla je danas s crnom trakom uz naslov:

"Danas ne možemo pričati o sportu".

 

Sve utakmice nove sezone u prve tri španjolske lige počet će minutom šutnje, a mnogi klubovi privremeno su prekinuli svoje aktivnosti. Villarreal je, primjerice, odgodio predstavljanje novog pojačanja Carlosa Bacce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije