Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumna

R. Kovač: Mandžo je u Dinamu bio sebičan, sad je skroz drukčiji

Dinamo Mladost
Boris Šćitar/Pixsell
26.02.2013.
u 10:35

"Na početku sezone rekao sam da će biti rezervni igrač, ali njegov trud se isplatio i sad je osigurao mjesto u napadu Bayerna"

Robert Kovač većinu je svoje karijere proveo u Bundesligi pa ne čudi da ga njemački mediji često pitaju za mišljenje. U najavi kup utakmice između Bayerna i dortmundske Borussije Kovač je za Tageszeitung napisao kolumnu. U njoj se osvrnuo i na Marija Mandžukića koji je u fantastičnoj formi ove sezone.

"S Mandžukićem sam igrao u Dinamu i mogu reći da je napravio velik korak naprijed. To je drugi igrač u odnosu na prije. Nekada je svaku loptu htio za sebe, bio je fokusiran na svoju igru. Stalno je želio biti u centru pažnje, počeo je Kovač te nastavio:

"Danas je to potpuno drukčije, on igra za momčad, žrtvuje se za suigrače. Na početku sezone sam rekao da će biti rezervni igrač, ali njegov trud se isplatio i sad je osigurao mjesto u napadu Bayerna":

Najavio je Kovač i četvrtfinale njemačkog kupa.

"Obje momčadi su kvalitetne i očekujem da se igra otvoreno. Bayern silno želi dokazati da su neki porazi, poput onog od Dortmunda u finalu kupa prošle samo slučajnost. Kup za Dortmund, pak, znači jedinu šansu za naslov. Zato će to biti sjajna utakmica".

>>>Bleacher: Mandžukić zaslužuje veći ugled, on je svjetska klasa

Komentara 5

Učitelj
11:23 26.02.2013.

mandžo je 4 ključne godine djetinjstva proveo u njemačkoj i tamo stekao radne navike koje ga drže. da je tada bio u hrvatskoj, ostao bi radnih navika kao i mi ovdje, gologuzija koja piskara po internetu, a kako vidimo, robert kovač se dolaskom u hrvatsku brzo aklimatizirao na takvo stanje svijesti gdje je bitno dobro mljet.

Učitelj
11:00 26.02.2013.

mandžo uvijek igra isto i svuda je bio glavni, gdje je to on bio pričuva, za koga je ovo iznenađenje? razlika je u suigračima, robert kovač valjda sudi po sebi.

MA
marko53
11:17 26.02.2013.

Robi je u pravu. Svakom igraču hrvatske lige treba dvije godine prilagodbe (škole) da je nogomet igra 11 igrača a ne osobni schau.Nadam se da će i ostalim pomoći strani klubovi Kavačiću, Livaji, Badelju itd. Sve talenti koje treba brusiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije