Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP Tijekom tjedna obje strane su bile prilično ogorčene podlogom koja će dočekati najbolje tenisače ovoga finalnog meča

Problemi s podlogom uoči finala Davisova kupa

19.11.2008.
u 18:17

Argentinska Mar del Plata od petka do nedjelje će biti domaćin teniskom kraju godine, odnosno finalu Davisova kupa u kojem se sastaju Argentina i Španjolska...

U četvrtak će se održati ždrijeb finala, no tijekom tjedna obje strane su bile prilično ogorčene podlogom koja će dočekati najbolje tenisače ovoga finalnog meča.

Argentinski tenisači su po navodima domaćih medija bili nezadovoljni kako je postavljena podloga (pet je slojeva naneseno na teniski teren), ali je izbornik Alberto Mancini zapovijedio da šute u javnosti o tome te da se priviknu na sve i čekaju mečeve.

S druge su strane španjolski tenisači u utorak obavili treninge nakon kojih su izjavili da svaki dio terena nije jednak, odnosno da ima sporijih i bržih dijelova terena. No, i na španjolskoj strani kontrolu je preuzeo izbornik:

- Kako njima, tako i nama. Ne želimo tome pridavati veliku pažnju, nego čekamo ždrijeb i početak velikog finala - izjavio je Emilio Sanchez.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije