Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Sevilla s igračem više napunila Dinamovu mrežu, modri nakon četiri kola još nisu uspjeli zabiti gol!

Sevilla - Dinamo
Foto: Reuters
1/9
02.11.2016.
u 22:34

Dinamo je nakon četiri odigrana kola jedina momčad u skupini Lige prvaka bez postignutog gola. Modri imaju neugodnu gol razliku – 0:12

Neugodan poraz upisao je Dinamo u četvrtom kolu Lige prvaka. Sevilla je na svom stadionu razbila modre s 4:0 u utakmici u kojoj smo praktički gledali samo jednu momčad na terenu.

Dinamo je nakon četiri odigrana kola jedina momčad u skupini Lige prvaka bez postignutog gola. Modri imaju neugodnu gol razliku – 0:12. Kakvu smo utakmicu gledali, vrlo dobro pokazuje statistika – Sevilla je imala 12 udaraca u okvir, a Dinamo samo jedan i to bezopasan. Zanimljivo i da modri nisu imali niti jedan korner niti jedno zaleđe na utakmici.

Prije početka utakmice stadion Sanchez Pizjuan skandirao je predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru koji je u dresu Seville postigao 76 golova. S druge strane, policija je na tribinama razdvojila i budno pratila dvije frakcije Dinamovih navijača koji su se potukli uoči utakmice.

Petev je danas krenuo s nešto defenzivnijom varijantom s Antom Ćorićem od prve minute. I modri su dobro otvorili utakmicu, parirali su Sevilli prvih 20-ak minuta. I to je bilo sve što su odigrali. Kako se poluvrijeme bližilo kraju, domaćin je bio sve opasniji.

Prvo je N'Zonzi dobro zaprijetiti glavom u 23. minuti, no Livaković je odlično reagirao i odbio loptu u gredu. Nakon toga je Stojanović očistio situaciju na gol-crti da bi u 31. minuti obrana modrih kapitulirala. Vazquez je s lijeve strane dao loptu u sredinu za Vietta, Schildenfeld je zaplivao, a napadač Seville iskosa pogodio za 1:0.

Nevjerojatnu glupost napravio je Stojanović u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Nepotrebno je napravio prekršaj na sredini terena i zaradio žuti karton, a budući da je već požutio u 11. minuti, Dinamo je ostao s igračem manje.

Modrima je u nastavku bilo iznimno teško igrati s igračem manje pa smo u nastavku gledali "viktoriju" pred vratima Dinama. Livaković je bio vrlo raspoložen i imao nekoliko dobrih intervencija, no ništa nije mogao kod udarca Escudera koji je u 66. minuti povisio na 2:0. N'Zonzi deset minuta prije kraja utakmice zabio za 3:0, a Ben Yedder postavio konačni rezultat u 87.

U drugoj utakmici skupine Juventus je u Torinu odigrao 1:1 s Lyonom. Domaćine je u vodstvo doveo Higuain u 13. minuti iz jedanaesterca, izjednačio je Tolisso u 85. Mario Mandžukić odigrao je čitavi susret za staru damu, dok je Marko Pjaca ozlijeđen.

Skupina H

Sevilla - DINAMO 4:0
(Vietto 31, Escudero 67, N'Zonzi 80, Ben Yedder 87)
Juventus - Lyon  1:1
(Higuain 13-11m / Tolisso 85) 

Ljestvica:
1. Sevilla       4    3    1    0    6-0    10    
2. Juventus      4    2    2    0    6-1     8    
3. Lyon          4    1    1    2    4-3     4    
4. DINAMO        4    0    0    4    0-12    0

Komentara 56

DU
Deleted user
22:04 02.11.2016.

Bio sam u velikoj dilemi pitajući se tko je u posljednje vrijeme najgori obrambeni igrač Dinama..Stojanović , Pivarić , Šifo , Sigali , Matel ili prije njih Jozo Šimunović ? Večeras su moje dileme prestale , to je Stojanović..katastrofa od igrača..90% kartona koje je zaradio on ali i njegov blizanac Pivarić su startovi s leđa ( tu je majstor i Sigali ) na centru ili oko 16-terca , taman za protivničke pucače . Dajte više potjerajte to van sve po redu a na bekove staviti onog malog crnog amerikanca i lijevo Sosu , taj je za Pivarića Dani Alves . Dokle ćemo trpiti Šifu i šta bi trebao više napraviti da ga steraju ? Sigali isto tako..ima još takvih npr. Mashado . Svi van a ne da pobiru lovu za svoje katastrofalne igre koje pružaju u Dinamovom dresu .

BI
billynik
21:32 02.11.2016.

Pa ovaj Stojanović je veća opasnost za Dinamo nego Seviljini igrači. Čovjek je totalna rupa i treba ga izvaditi čim prije.

DU
Deleted user
21:37 02.11.2016.

sve već vidjeno , kakva liga prvaka za naš Dinamo i trečerazredna je prejaka . To nema veze sa trenerom nama ni Pep ne bi pomogao.U našoj ligi treba mijenjati sve od sistema takmičenja , stimulacije igrača ,stručnih stožera ii navažnije discipline i motivacije nogometaša to što veliki u Eu. znaju uraditi i kod njih naši dečki pokažu svu raskoš svojih talenata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije