Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Ivajlo Petev: Ovo je naša realnost, prezeleni smo za ovakve ekipe

Sevilla - Dinamo
Foto: Reuters
1/9
02.11.2016.
u 22:55

- Znali smo kako će Sevilla igrati. Još uvijek smo prezeleni za ovakve ekipe. Ostali smo se deset igrača i malo je nedostajalo da zabijemo gol. Ovo je naša realnost koju moramo prihvatiti - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev

Dinamo je u četvrtom kolu Lige prvaka poražen kod Seville s 4:0. Modri su još uvijek bez boda i postignutog gola.

- Znali smo kako će Sevilla igrati. Još uvijek smo prezeleni za ovakve ekipe. Ostali smo se deset igrača i malo je nedostajalo da zabijemo gol. Ovo je naša realnost koju moramo prihvatiti - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev za HTV.

Dinamo u prvih pola sata nije loše izgledao.

- Imali smo nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Moramo igrati s više samopouzdanja - kaže Petev.

Gordon Schildenfeld pogriješio je kod prvog gola.

- Bilo je teško kad smo ostali bez igrača. Oni kažnjavaju svaki pad koncentracije. Krenuli smo dobro i izgledali organizirano, no ovo je razina na kojoj se detalji ne opraštaju. Ovo je lekcija za mlade. Još nije gotovo, želimo skupiti iskustvo i dignuti mlade - rekao je Schildenfeld.

Kapetan Josip Pivarić je dodao:

- Pobijedila je bolja ekipa. Dali smo sve od sebe. Dobro smo otvorili utakmicu i mogli parirati dok nas je bilo 11. S igračem manje im nismo mogli parirati. Sevilla kažnjava svaku grešku. Moramo izvući pouku iz ove utakmice - rekao je Pivarić pa usporedio Dinamo i Sevillu.

- Teško je priznati nekome da je netko bolji. Danas je bila specifična situacija koju je kasnije bilo teško stići. Ako mislimo napraviti nešto, moramo svih 90 minuta igrati kao na početku.

>> Sevilla napunila Dinamovu mrežu, modri nakon četiri kola još nisu uspjeli zabiti gol!

Komentara 19

DU
Deleted user
09:17 03.11.2016.

Dinamo nikad nije imao gore igrače u obrani , Šifo , Stojanović , Sigali , Pivarić su katastrofa a kad im dodamo veznjake Mashada i Pavičića koji igraju "bez veze" pa još njima napadače Soudanija i Fernandeza koji carine loptu do besvijesti onda dobijemo ovaj današnji Dinamo tj. ekipu koja djeluje i igra toliko loše da je to negledljivo . Propusni u obrani a neopasni u napadu..to je njihov zaštitni znak ove sezone..užas..nikad gore.

DU
Deleted user
07:31 03.11.2016.

Jučer se vidjelo da trenutno imamo 2 i pol igrača koji mogu igrati ligu prvaka...ali zato hrpu koji ne bi prosli niti u jednom klubu hnl-a...a tek kad vidim klupu, bože dragi...

DM
drazen.muhvic
23:33 02.11.2016.

Lekcija za mlade? Skupljanje iskustva? Što onda sa ovim mladima: Schildenfeld 31, Pivarić 27, Matel 27, Machado 30, Soudani 28, Sigali 29, J. Fernandes 28?! Što oni skupljaju? Debelu lovu za što? Ako ne znaju, ako ne mogu, ako ne žele igrati i boriti se za naš klub, zašto moraju igrati i tko ih tako masno plaća za njihov loš rad i sa kime dijele pinku iz ugovora? Imamo mlade koji bi trebali sazrijevati u Ligi prvaka?! Kako da sazriju, kada iz mlađih kategorija nisu donijeli osnove taktičkog postavljanja na terenu? Pa čak i klinci u mlađim kategorijama županijskih ligaša znadu da se u obrani mora držati linija, a to naš "supertalentirani" stoper već po tko zna koji puta ne poštuje. Isti panj kao i Jozo (hvala Svevišnjem što su ga nekome utrapili). Doveli onog alpskog Srbina sa tapecirungom. To je jedino što ga izdvaja od ostalih stotina nogometnih drvosječa. Onaj Pivarić bi u nekadašnjim hrvatskim regionalnim klubovima mogao egzistirati samo ako bi na svaki trening donosio šampon (jedina korist od njegovog "igranja"). Čemu uopće dovesti skupog Bugara za trenera? U našoj ligi je dovoljno imati "logistiku", trener je tu nebitan. Jedino ako je opet nekakav deal u igri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije