Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ERA ZAGREBAŠA?

PPD Zagreb 'ulovio kapitalca': Željko Musa od ljeta među 'plinarima'

Davor Javorovic/PIXSELL
09.12.2020.
u 15:21

- S velikim zadovoljstvom mogu potvrditi da je od ljeta 2021. Željko Musa u našim redovima. S njegovim iskustvom naša ekipa će svakako biti konkurentnija i kvalitetnija na europskoj rukometnoj mapi

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb objavio je kako je za sljedeću sezonu dogovorio dolazak reprezentativnog kružnog napadača Željka Muse u svoje redove.

Musa, koji je trenutačno igrač njemačkog Magdeburga, sa Zagrebom je dogovorio dvogodišnju suradnju.

- Odlučio sam se za promjenu premda sam imao i ponudu o nastavku u Magdeburgu. Nakon poziva Zagreba sam odlučio da je to ono što ja želim. Prošao sam cijelu rukometnu akademiju u Zagrebu, trenirao i s prvom ekipom, ali slijedom nekih okolnosti sam otišao iz Zagreba i nisam imao priliku zaigrati s prvom ekipom. Čim mi se ukazala nova prilika sam je odmah prihvatio i jako sam motiviran. Zagreb ima mladu ekipu i ove godine nisu imali sreće u nekim utakmicama koje su trebale otići na njihovu stranu. Sigurno da im nedostaje malo i iskustva, a ja zaista volim surađivati s mladim igračima tako da mi je to dodatna motivacija. Igranje Lige prvaka mi je također bio cilj i drago mi je da ću to ostvariti u klubu u kojem sam napravio svoje prve rukometne korake - izjavio je Musa, koji je s "kaubojima" osvojio četiri medalje na velikim natjecanjima.

- S velikim zadovoljstvom mogu potvrditi novost da je od ljeta 2021. Željko Musa u našim redovima. S njegovim iskustvom kako klupskim tako i reprezentativnim naša ekipa će svakako biti konkurentnija i kvalitetnija na europskoj rukometnoj mapi. Biti će od velikog značaja za našu ekipu tako da smo jako zadovoljni ovim potpisom i suradnjom. S obzirom da je potekao u rukometnom klubu Zagreb, mogu mu zaželiti dobrodošlicu kući - izjavio je direktor kluba Vedran Šupuković.

Komentara 4

DA
damyr26
10:17 10.12.2020.

Ha ha, kod jedan egzaktna primjer Zagreb postao klubu bez cilja, vodstva itd. Svaka čast Musi, ali što će im on pored još tri pivota, jedino ako ne uvedu neku taktičkio varijantu sa četri pivota . Musa nije Zagrebu perspektiva. Pratim taj klub zadnji 30 godina, tako loš kao što je danas nikad nije bio. PPD neko poduzme klub,ali naš čeka još jedna Cibona.

Avatar rubinet
rubinet
17:43 09.12.2020.

Svaka čast Musi,ali on ima 35 godina. Gdje su mladi ?

LA
lajh1985
17:13 09.12.2020.

nema u zg kapitalca od kad su kiru rijesili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije