Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"IZ SRCA VAM KAŽEM"

Crnogorac priznao: Ne mogu vjerovati da mi nisu dali šansu voditi Dinamo

Zagreb: Dinamo i Inter Zaprešić susreli se u 23. kolu Prve HNL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
24.10.2020.
u 10:36

- U Interu ti treba sreća, ali u Dinamu imaš sve posloženo za neki iskorak. Žao mi je što su u Dinamu prekinuli suradnju s Nenadom Bjelicom. Bilo je posložena situacija za kontinuitet u Europi... – kazao je, između ostaloga, Petrović

Željko Petrović, bivši igrač Dinama s početka devedesetih godina, bio je jedan od najsimpatičnijih članova svoje generacije. Sada je na Maksimir došao kao pomoćnik u Feyenoordu.

– Ja sam glavni trener. Kod nas u Crnoj Gori nikada ne kažu “drugi trener” nego “do prvoga”. Jer, kao, sramota je biti drugi. Ljepše je kada kažu to “do prvoga” – u svom je duhovitom stilu kazao Petrović za emisiju Sport nedjeljom.

– S Dickom Advocaatom mi je super. On mi je kao otac...

Na pitanje o mogućnosti da jednoga dana preuzme trenersku palicu u voljenom Dinamu, Željko Petrović je kazao:

– Suze su mi skoro potekle kada sam prije neki dan gledao Zokija (Zoran Mamić, op. a.) kako je pričao o meni. Ali ne mogu vjerovati da nisam bio trener Dinama, iz srca vam to kažem. Ne bih htio govoriti zašto. Ne mogu vjerovati da mi ljudi iz Dinama nisu dali šansu. Uz dužno poštovanje, u Dinamu je bilo trenera koji nisu nikada nikoga vodili. Igoru Jovićeviću želio sam sav uspjeh, kao da sam ja bio na njegovu mjestu. Zokiju isto tako želim, znam ga još kada je bio mlad i bili smo nerazdvojni - prepričava Petrović.

- U Interu ti treba sreća, ali u Dinamu imaš sve posloženo za neki iskorak. Žao mi je što su u Dinamu prekinuli suradnju s Nenadom Bjelicom. Bilo je posložena situacija za kontinuitet u Europi... – kazao je, između ostaloga, Petrović. Cijeli intervju možete pogledati u emisiji Sport nedjeljom (SPTV, nedjelja, 20 sati).

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:05 24.10.2020.

Dinamo je veliki klub na užasnom stadionu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije