Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPUNIO SAN

Pojačanje sletjelo u Maksimiru: Dinamo ga platio milijun eura?!

Mislav Oršić
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/4
25.05.2018.
u 18:00

- Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti

Dinamo je službeno potvrdio da je novi igrač kluba Mislav Oršić, 25-godišnji krilni igrač.

Ovaj rođeni Zagrepčanin u Dinamo stiže iz južnokorejskog Ulsan Hyundaija, a modrima će se priključiti na okupljanju 18. lipnja.

- Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Moram reći da sam posebno sretan jer se vraćam u Zagreb - rekao je Oršić pa dodao:

- Što se tiče uspjeha kluba, Dinamo je sezonu završio osvajanjem dvostruke krune, a siguran sam da su u novoj sezoni pred svima nama brojni uspjesi. Dat ću sve od sebe da se zajedno veselimo dobrim rezultatima i pobjedama.

Oršića je Dinamo želio još na zimu, ali Ulsan nije želio prodati ofenzivca. Ovog puta Korejce je čini se smekšala ponuda modrih od milijun eura, piše Goal.

Oršić je karijeru započeo u Kustošiji, a još je igrao u Interu, Speziji, Rijeci, Celju, Jeonnamu i Yataiju.

Komentara 12

Avatar Poskok
Poskok
18:08 25.05.2018.

mnogo puta bio srecan ovaj krilni decak... menja klubove ko pelene.

GU
guslarjovo
18:17 25.05.2018.

Izgleda ima mnogo para, bio bi sretan da sam pogriješio

SO
SoloHan
19:19 25.05.2018.

Jel ima ugovor sa Tatom lako za Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije