Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJELI RAZGOVOR S LEGENDOM

Pogledajte zašto Ivica Vastić nikad nije zaigrao u dresu Hrvatske, otkrio nam sve o pozivu Ćire i HNS-a

25.09.2022.
u 13:36

Naš reporter Tomislav Dasović u Beču na stadionu Austrije Generali Areni sjeo je s Ivicom Vastićem, legendom austrijskog nogometa rodom iz Kaštela. U intervjuu za Večernji, koji je sinoć objavljen za naše Premium korisnike, Vastić je otkrio i zašto nikad nije zaigrao za reprezentaciju Hrvatske te se prisjetio poziva koji mu je uputio Ćiro Blažević.

Naš reporter Tomislav Dasović u Beču na stadionu Austrije Generali Areni sjeo je s Ivicom Vastićem, legendom austrijskog nogometa rodom iz Kaštela. 

U intervjuu za Večernji, koji je sinoć objavljen za naše Premium korisnike, Vastić je otkrio i zašto nikad nije zaigrao za reprezentaciju Hrvatske te se prisjetio poziva koji mu je uputio Ćiro Blažević.

- Bio je upit iz HNS-a, ali zakasnili su. Već tada sam bio dobio poziv Austrije. Tko me nazvao? Mislim čak da je to čak bio gospodin Ćiro, koji me pokušao obrlatiti, ali ja sam odluku već bio donio i ljubazno sam mu se zahvalio na pozivu.

Govorio je i o utakmici s Hrvatskom na otvaranju Eura u Austriji 2008. godine u kojoj je nastupio te i danas sa sobom nosi velike emocije iz te večeri. Utakmicu Austrije i Hrvatske večeras u 20:45 Vastić će pratiti u Primoštenu, gdje boravi sa suprugom, a kako je u Beču najavio bitku na Prateru, pogledajte u videu. 

Komentara 2

Avatar Payback
Payback
13:42 25.09.2022.

vjerojatno bi bolje prosao da je igrao u nasim Teamu, jer je Austrija nogometno beznacajna...s druge strane nema neophodni nacionalni Hrvatski naboj, pa mozda nebi dao sve od sebe u stationu

DU
Deleted user
13:41 25.09.2022.

Nekako mi Tomislav i Ivica ne idu u skladu s Dasovićem i Vastićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije