Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači biraju

Pogledajte tko je proglašen najboljim igračem Dinama u polusezoni

Dinamo i Rijeka sastali se u četvrtfinalu hrvatskog nogometnog kupa
Matija Habljak/PIXSELL
17.12.2021.
u 17:30

Navijači mogu birati i boju gostujućeg dresa za novu sezonu, ponude su zanimljive

Dinamo je tijekom tjedna objavio poziv navijačima da izaberu najboljeg igrača u prvom dijelu sezone 2021/22. . Navijači su mogli birati preko ankete na web stranici kluba.

Naslov najboljeg igrača prvog dijela sezone po izboru navijača i ukupnom broju glasova osvojio je Mislav Oršić. U anketi je sudjelovalo preko 5000 navijača, a Oršić je pobijedio u anketi s osvojenih 34,7% glasova.

Navijači Dinama imaju priliku izabrati i boju gostujućeg dresa plavih za novu sezonu. U ovoj anketi mogu sudjelovati vlasnici $DZG fan tokena u aplikaciji Socios.com.

Ovoga puta svaki navijač koji je vlasnik barem jednog $DZG fan tokena može glasovati u anketi za izbor boje Dinamovog gostujućeg adidas dresa za sezonu 2022/23.!

U ovom izboru navijači mogu glasovati za jednu od tri opcije boje gostujućeg dresa, a to su bijela, narančasta i menta. Predloženi izbori morali su biti usklađeni s kriterijima i propozicijama hrvatskih i Uefa natjecanja, a što znači da boja gostujućeg dresa mora biti u potpunoj suprotnosti u odnosu na boju prvog odnosno plavog dresa. Radi se o izboru temeljne boje drugog odnosno gostujućeg dresa, dok o finalnom dizajnu i uzorcima odlučuju adidas i GNK Dinamo naknadno u narednom periodu.

Anketa traje od petka 17. prosinca u 17:30 sati do srijede 22.12. u 12 sati.


 
Ključne riječi

Komentara 1

VP
VOX POPULI
13:26 18.12.2021.

oršić ovaj puta to nije zaslužio jer realno da nije zabio onaj lijepi gol west hamu, ne bi dobio ni pola tog broja glasova...osim toga, njegova igra zadnjih 6 mjeseci je vrlo loša, u svakoj utakmici ima velik broj izgubljenih lopti, krivih dodavanja, čestog vraćanja lopte unatrag u jesto bijega po krilu, a 1 na 1 pratkički ne može proći nikoga...forte mu je samo ulazak s krila i pucanje s ruba 16 m u suprotni kut, samo što to sada svi znaju pa ga blokiraju...protiv west hama mu je ipak prošlo jer je igrala druga momčad s klincima u obrani pa nitko nije išao u blok... ako ćemo realno, ivanušec je trebao biti naj igrač polusezone, a i mladi šutalo je odličan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije