Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skočili na tribinu

VIDEO Zadarski košarkaši stali između Tornada i policije i spriječili sukob

Zadar
Foto: Screenshot
12.01.2018.
u 21:40

Zadarski košarkaši skočili su na tribinu i stali između policije i svojih navijača te su spriječili još veće nerede

Košarkaši Zadra spriječili su sukob Tornada i policije na kraju utakmice. U susretu 12. kola hrvatske lige u Kaštelima je Zadar pobijedio Ribolu sa 97:47. Na kraju dvoboja gostujući su navijači zapalili baklju pa je na tribinu ušla policija.

Zadarski košarkaši skočili su na tribinu i stali između policije i svojih navijača te su spriječili još veće nerede. Strasti su se smirile te je utakmica mirno privedena kraju.

Događaj u kaštelanskoj Sokolani pogledajte u videu nakon 2:04.30.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar arba_arba
arba_arba
23:33 12.01.2018.

Scena je na 2:04:20, Kosarksi Zadra razdvojili uniformirane huligane od onih u civilu. stvarno se pitan ko ovu policiju skoluje. Pri rezultatu 45-93 minutu prije kraja tako dozvoliti da situacija eskalira. Nadam se da su na rukometu sposobniji policijoti inace ja nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije