Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Spektakl u Londonu: Šarić postigao 14 koševa u porazu Sixersa

Dario Šarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.01.2018.
u 08:15

Protiv vodeće momčadi Istočne konferencije Sixersi su pokazali dva potpuno suprotna lica.

U NBA utakmici igranoj u Londonu Boston Celticsi su svladali Philadelphia 76-erse sa 114-103, a hrvatski košarkaški reprezentativac u dresu Sixersa Dario Šarić susret je završio sa 14 koševa (šut za dva 3-6, trica 1-5, slobodna bacanja 5-5) uz četiri skoka, tri asistencije i dvije osvojene lopte za 34 minute provedene na terenu.

Protiv vodeće momčadi Istočne konferencije Sixersi su pokazali dva potpuno suprotna lica, sjajno u prvih četvrtinu i pol te katastrofalno u završnici druge četvrtine i kroz gotovo čitavo drugo poluvrijeme.

Zahvaljujući sjajnom šutu, posebice JJ Redicka, Philadelphia je sredinom druge četvrtine imala 22 koša prednosti (69-47), no zbog nekoliko nesmotrenih reakcija u napadu koje su rezultirale izgubljenim loptama dopustila je Bostonu da se do poluvremena primakne na samo devet razlike (57-48).

Dario Šarić
1/17

Kada je u drugom poluvremenu proradio i vanjski šut Celticsa, oni su vrlo brzo preokrenuli rezultat u svoju korist. A nakon što su poveli (69-68), više nisu dopustili Sixersima preokret. Štoviše, na tri minute prije kraja bilo je 19 razlike za Boston (110-91) koji je tako komotno ostvario i treću pobjedu ove sezone protiv Philadelphije u isto toliko međusobnih susreta.

Jaylen Brown sa 21 i Kyrie Irving sa 20 koševa predvodili su Celticse, dok je Redick utakmicu završio sa 22 ubačaja za Sixerse.

Boston je sada na omjeru pobjeda i poraza 34-10, dok je Philadelphia, koja drži deveto mjesto istoka, prvo koje ne vodi u doigravanje, na 19-20.

Rezultati:

Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers 133 - 99

Philadelphia 76ers - Boston Celtics 103 - 114

LA Lakers - San Antonio Spurs 93 - 81 (Ivica Zubac nije ulazio u igru za LA Lakerse)

Sacramento Kings - LA Clippers 115 - 121

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije