Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pep u elementu

Pogledajte kako se Guardiola 'razbacao' na pjesmu "Ai Se Eu Te Pego"

Guardiola
Foto: Screenshot
14.05.2014.
u 18:03

Igrači su zapjevali i zaplesali, a opustio se i inače vrlo ozbiljni Pep Guardiola. On je oduševio plešući uz ritam popularne pjesme "Ai Se Eu Te Pego", koju je pjevao brazilski branič Dante

Nogometaši Bayerna ovog su vikenda imali razloga za slavlje. U posljednjem kolu Bundeslige pobijedili su Stuttgart sa 1:0, a nakon toga počela je proslava naslova prvaka koji su osigurali već u ožujku.

Iako ih još očekuje finale kupa protiv Borussije, igrači i vodstvo bavarskog kluba naslov su dobro proslavili. Sve je počelo još na travnjaku, zatim se preselilo na ulice Münchena, a nastavilo se noćnim izlaskom. Igrači su zapjevali i zaplesali, a opustio se i inače vrlo ozbiljni Pep Guardiola. On je oduševio plešući uz ritam popularne pjesme "Ai Se Eu Te Pego", koju je pjevao brazilski branič Dante.

>>Pogledajte trenutak zbog kojeg je suigrač Mandžukiću poručio: Mrzim te!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije