Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO GA PUSTILI

Pogledajte fotografije: Nekad je zarađivao milijune, a sada spava s kriminalcima i povlači se po sudovima

Ronaldinho is seen arriving at the hearing at the Supreme Court of Justice where he could be released from the home prison he has been holding for 4 months in a hotel in Asuncion
Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
25.08.2020.
u 08:23

Ronaldinhu je točno 171 bila oduzeta sloboda...

Nekada najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldinho, od jučer je slobodan čovjek i može napustiti Paragvaj gdje je s bratom Robertom de Assisom Moreirom završio još 6. ožujka.

Slavni Brazilac morao je iza rešetaka jer je u Paragvaj stigao s lažnom putovnicom. Prvo je mjesec dana proveo u zatvorskoj ćeliji gdje je spavao s kriminalcima i dilerima, a svijet su obišle fotografije. Nakon toga je četiri mjeseca proveo u kućnom pritvoru u jednom hotelu u Asuncionu.

>> Pogledajte Ronaldinha na sudu

Ronaldinho is seen arriving at the hearing at the Supreme Court of Justice where he could be released from the home prison he has been holding for 4 months in a hotel in Asuncion
1/9

- Ronaldinho je slobodan putovati u bilo koju državu svijeta, ali nam u idućih godinu dana mora javiti ako promijeni prebivalište - rekao je sudac.

Također, braća moraju platiti 170 tisuća eura na što je Ronaldinho pristao. Brazilac je tako slobodan nakon što mu je točno 171 dan bila ograničena sloboda.

Podsjećamo, Ronaldinho koji se umirovio 2015. godine jedan je od najboljih nogometaša u povijesti. S Brazilom je postao svjetski prvak, a igrao je za Barcelonu, Milan i PSG.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:09 25.08.2020.

nemaju svi 170 000 eura za slobodu. mnogi ostanu godinama u njihovim zatvorma i truliju zbog nehigijene, slabe i loše prehrane itd.

DU
Deleted user
10:07 25.08.2020.

Sve je to kriminal...od lopte koju šivaju djeca-robovi pa nadalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije